Darbogaz oldugundan supheleniyorum 7700xt ekran kartim var 8400f islemcim var

Reaksiyon skoru
0
7700xt ekran kartim var 8400f islemcim var tam performans alamiyorum darbogaz olduğunu düşünüyorum 7800x3d islemci alırsam sorunum cozulurmu lütfen yardım edin

1080P ise darboğaz olur arada ama sorun odur demem için önce sorunu bilmem gerek 😀
Oyunlarda ekran kartımın verebileceği fps leri alamiyorum
Hangi oyun hangi ayar kaç FPS? Neye göre düşük? Biraz detay vermen lazım.
Rust oyununda grafikler en düsükte 80 fps alabiliyorum ve grafikler düşük olduğu için zaten piksel piksel oynuyorum görüntü de iyi olmuyor kasmalar meydana geliyor LOL oynarken pc her el sonunda kendini kapatiyor

Oyunlarda ekran kartımın verebileceği fps leri alamiyorum

Rust oyununda grafikler en düsükte 80 fps alabiliyorum ve grafikler düşük olduğu için zaten piksel piksel oynuyorum görüntü de iyi olmuyor kasmalar meydana geliyor LOL oynarken pc her el sonunda kendini kapatiyor
Grafikleri fulleyince de performans düşmemeli eğer sorun işlemci ise. PC nin kapanmasının zaten darboğaz ile herhangi bir bağlantısı yok.

güç kaynağın ne ?

Grafikleri fulleyince de performans düşmemeli eğer sorun işlemci ise. PC nin kapanmasının zaten darboğaz ile herhangi bir bağlantısı yok.
Grafik fulleyince performans çok düşüyor her oyunda böyle sunu sormak istiyorum 7800x3d islemci almak 7700xt ekran kartına mantıklı mı doğru mu kullanılır mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,646
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri