Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

Yazılım sorunu harici haklısın. Amd nin tek yapması gereken şey oyun desteği fsr4 taş gibi zaten bir de fsr5 nasıl olacak bakalım.
Valla sapphire nitro + 9070xt ye bitiyorum hem bütçe olarakda daha işime geliyor ama şeytan dürtüyor git yine canavar gibi 5070ti al keyfine bak

Dlss 5 ortayı çok karıştırdı cikmasaydi şimdi herkes 9070xt derdi

Valla sapphire nitro + 9070xt ye bitiyorum hem bütçe olarakda daha işime geliyor ama şeytan dürtüyor git yine canavar gibi 5070ti al keyfine bak
Ben yine diyorum 4060 ti 16gb den geçilmelik kartlar değil bir de sende özel bir modeli var :D 6000 serisini bekleyip çağ atla 2k da bile götürür o kart seni.

Birde hala radeonlarda wattman varmı bilgisi olan varsa soyliyebilirmi

adamlar karşı teknolojisini sunmadı daha boş boş oturuyorlar mı sanki . yazılım sorunu ne ayrıca XD?
Reis senle her konuda anlaşıyoruz da şu amd yi babanın şirketiymiş gibi savunmaktan vazgeç artık. Bak amd yi intelden de Nvidia dan da daha çok seviyorum. İşlemcide intele dönmem asla. Ekran kartında 1650süper den 5070ti a geçtim arada full amd kullandım. 5000,6000,7000 serisi. 9070xt ilk çıktığında baya heveslendim ama 7700xt de bi ton sorun yaşadım ve %90 ı driver kaynaklı. Ayrıca karşı teknoloji dediğin dlss 4 e anca kavuşur. 4.5 a bile kavuşamaz ki biz dlss 5 den bahsediyoruz neler gösterdi adamlar oyunu kökten değişiyo.

Reis senle her konuda anlaşıyoruz da şu amd yi babanın şirketiymiş gibi savunmaktan vazgeç artık. Bak amd yi intelden de Nvidia dan da daha çok seviyorum. İşlemcide intele dönmem asla. Ekran kartında 1650süper den 5070ti a geçtim arada full amd kullandım. 5000,6000,7000 serisi. 9070xt ilk çıktığında baya heveslendim ama 7700xt de bi ton sorun yaşadım ve %90 ı driver kaynaklı. Ayrıca karşı teknoloji dediğin dlss 4 e anca kavuşur. 4.5 a bile kavuşamaz ki biz dlss 5 den bahsediyoruz neler gösterdi adamlar oyunu kökten değişiyo.
Tamam da biz kartları güncel olarak değerlendiriyoruz diğer türlü nvidia da alınmaz , intel de alınmaz , amd de alınmaz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hala radeonlarda wattman varmı bilgisi olan varsa soyliyebilirmi
wattman mimarilik bir sorun yani 7000 serisi ve sonrasında dandik bir psu kullanmadığın sürece yaşamazsın 9000 den bahsetmiyorum bile. Eğer şanslı isen rx500 ve 5000 de yine yaşamazsın ama ben yine de önermiyorum zorunda kalınmadıkça.

Ben yine diyorum 4060 ti 16gb den geçilmelik kartlar değil bir de sende özel bir modeli var :D 6000 serisini bekleyip çağ atla 2k da bile götürür o kart seni.
Ya valla haklıda konuşuyosun jombo ifrit gibisin😂 ama 6000serisi 2028 de çıkacak diyorlar ben ozamana 5070 ti satıp bida upgrade yaparımki 😂 bi gpuyu max 4 sene kullanırım çünkü

Yazılım sorunu harici haklısın. Amd nin tek yapması gereken şey oyun desteği fsr4 taş gibi zaten bir de fsr5 nasıl olacak bakalım.
Yazılım sorununda da haklıyım. Herkes yaşamıyo olabilir ama yaşayan azımsanmayacak sayıda kişi var arkadaşlar bende bizzat sorun yaşadığım için 7700xt den 9070xt yerine 5070ti a geçtim. Ve çok memnunum. Ayrıca kimse kusura bakmasın fsr5 bırakın dlss 5 e, dlss 4.5 a bile zor rakip olur. Nvidia o konuda farkı koyuyo. Ve anlık olanla dahi kıyaslarsak şuan dlss 4.5 la kapışamaz. Fgm ile kapışamaz. Hepsini geçtim amd de rtx açınca kart zortluyo. 5000 serisindeyiz artık rtx çok normal bişe ben destekleyen oyunlarda ptx açıyorum. Şuan resident evil 9 da açıyorum mesela dlss i de kaliteye alınca bina içi 150-160 dışarıda başta kalabalık şehir sahnesinde 80-85 fps aldım. Bunu 9070xt yapamaz maalesef.

Yazılımsal alanda 1 yıl geriden gelmesi dışında bir handikapı yok bence,artıları da zaten belli saf güçte 10-15k dan başlayan fiyat farkı olan 5070ti ı hem oyun hem benchmark testlerinde kıl payıyla geçiyor.Nvidianın yapımcılarıyla beraber çalıştığı oyunlar hariç saf güçte 5070ti geçemiyor bu kartı.Nvidia da bu mimari dışı yan işleri çok iyi beceriyor bunun karşılığınıda fiyatına yansıtıyor zaten yani iki tarafta işin sonunda aynı kapıya çıkıyor.Ben yine diyorum 2k hele 1080p oyunculuk yapılacaksa bu kartlarda yazılıma ihtiyaç yok 9070xt daha mantıklı geliyor ha 4k monitor alsaydım düşünmeden 5070ti için bütçeyi zorlardım

Ya valla haklıda konuşuyosun jombo ifrit gibisin😂 ama 6000serisi 2028 de çıkacak diyorlar ben ozamana 5070 ti satıp bida upgrade yaparımki 😂 bi gpuyu max 4 sene kullanırım çünkü
Ha tekrar upgrade ederim diyorsan al :D ama forumda konu açma herkes laf eder muhtemelen 5070 ti den geçilirmi diye xd.

9070 xt alınır fakat şuan iş görüyorsa nvidia da kal yeni seriye geçme 6000 serisi gelince karar ver dlss5 muhabbeti var amd üst segmentte nvidia yetişmesi baya zor ama ileride ne gösterir bilinmez inteli tokatlayan amd belki ileride mechul tabii nvidia tokatlar :D belki alt ve orta segmentte bu durum olabilir belki ama üst segmentte zor beklemekte fayda var amd-nvidia da yeni seriler yeni nesiller çıkarsa şayet duruma göre kararını ver şeytan dürtüyor 9070 den 5080 5090 a falan mı zıplasam diye bazen

6000 i bırak bu gidişle 5000 süperler 2028 de çıkacak. Yeni kart beklemeyin ilk fırsatını bulduğunuzda 5070ti ve üstünü kapın valla

Yazılım sorununda da haklıyım. Herkes yaşamıyo olabilir ama yaşayan azımsanmayacak sayıda kişi var arkadaşlar bende bizzat sorun yaşadığım için 7700xt den 9070xt yerine 5070ti a geçtim. Ve çok memnunum. Ayrıca kimse kusura bakmasın fsr5 bırakın dlss 5 e, dlss 4.5 a bile zor rakip olur. Nvidia o konuda farkı koyuyo. Ve anlık olanla dahi kıyaslarsak şuan dlss 4.5 la kapışamaz. Fgm ile kapışamaz. Hepsini geçtim amd de rtx açınca kart zortluyo. 5000 serisindeyiz artık rtx çok normal bişe ben destekleyen oyunlarda ptx açıyorum. Şuan resident evil 9 da açıyorum mesela dlss i de kaliteye alınca bina içi 150-160 dışarıda başta kalabalık şehir sahnesinde 80-85 fps aldım. Bunu 9070xt yapamaz maalesef.
Yazılım sorunu yaşamak için özellikle bir şey yapman lazım ben 7800xt ile bile yaşamıyorum sen nasıl yaşayacan 9070xt ile :D adam 9060xt almış yaşamıyor forumun çoğuna yine aldırdık yaşamıyor belki yanlış sürücü kurdun belki o dönem harbi bozuk olan bir sürücü kurdun olabilir yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım sorunu yaşamak için özellikle bir şey yapman lazım ben 7800xt ile bile yaşamıyorum sen nasıl yaşayacan 9070xt ile :D adam 9060xt almış yaşamıyor forumun çoğuna yine aldırdık yaşamıyor belki yanlış sürücü kurdun belki o dönem harbi bozuk olan bir sürücü kurdun olabilir yani.
Bu sebeple karta direkt bok atmak yanlış olur fsr4 te gayet iyi görüntü kalitesi olarak dlss4'ü aratmıyor çoğu yerde. Bazı oyunlarda dlss daha iyi tabii ona lafım yok ama fsr3 e göre bakarsak çağ atladı.

Geri