Yardım 5070 vs 9070 xt hangisi alınır

sapphireden uzak dur diyorsun gigabayte hakkındada çok düzgün yormular göremedim sanırırm en doğru seçim nitro oda 40 küsürlerde 80klık bi bütçe ayırdım max nitro ekleyince sisteme çok zorlanıyor umarım bu cuma dişe değer bi indirimler gelir
Tam bütçenizi bilmiyorum ancak
şu video yardımcı olabilir. Sapphire önermiyorum yinede kullanıcısı olarak.

sapphireden uzak dur diyorsun gigabayte hakkındada çok düzgün yormular göremedim sanırırm en doğru seçim nitro oda 40 küsürlerde 80klık bi bütçe ayırdım max nitro ekleyince sisteme çok zorlanıyor umarım bu cuma dişe değer bi indirimler gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veyahut xfx quicksilver bakıcam
Nitro hiç bir zaman o paraları haketmez.O paraya alacağın kart ya taichi yada mercury oc oc olacak ama önemli vapor chamber geliyor.37K civarlarına düşmediği sürece bu iki kart daha iyi nitrodan.

Nitro hiç bir zaman o paraları haketmez.O paraya alacağın kart ya taichi yada mercury oc.37K civarlarına düşmediği sürece bu iki kart daha iyi nitrodan.
Taichide almam 12v kablodan mercury (ve kendim için aorus+gravastar) alınabilecek en iyi 70xtlerdir

Tam bütçenizi bilmiyorum ancak
şu video yardımcı olabilir. Sapphire önermiyorum yinede kullanıcısı olarak.
videoyu birazdan izliceğğim xfx nasıl bi markra peki

Nitro hiç bir zaman o paraları haketmez.O paraya alacağın kart ya taichi yada mercury oc oc olacak ama önemli vapor chamber geliyor.37K civarlarına düşmediği sürece bu iki kart daha iyi nitrodan.
bilgisayar almak cidden çok zor olmuş modeli belirliyorsun y etmiyor birde marka belirliyorsun başım ağrıdı cidden :D keşke vatandaki 55liğği çekip salsaydım

bilgisayar almak cidden çok zor olmuş modeli belirliyorsun y etmiyor birde marka belirliyorsun başım ağrıdı cidden :D keşke vatandaki 55liğği çekip salsaydım
Top tier kartları iyidir sapphire ile birlikte en çok satan markadır yanlış değilsem.

Taichide almam 12v kablodan mercury (ve kendim için aorus+gravastar) alınabilecek en iyi 70xtlerdir
Aorus karaborsa gravastarda pahalı ve bence güzel değil çünkü uyum sağlaması zor bir tarzı var.Mercury OC bana göre en klas 9070xt 3x8 pini saymazsak tabi onuda sleeve kabloyla çözebilirsin hemen hemen.

XFX çok iyi bir marka en ucuz ürünü bile iyi.Sapphire,XFX,Asrock ve Powercolorun(reaper hariç) kötü ürünü yok.

Aorus karaborsa gravastarda pahalı ve bence güzel değil çünkü uyum sağlaması zor bir tarzı var.Mercury OC bana göre en klas 9070xt 3x8 pini saymazsak tabi onuda sleeve kabloyla çözebilirsin hemen hemen.
O yüzden paranteze aldım hocam kendim için vapor chamber+buhar odası vs herşeyi var eksiği yok. Şahsi olarak tasarım için 5 6 k paraları görmeyen bir insanım. Aorusta vardıda hikaye oldu suan evet.

O yüzden paranteze aldım hocam kendim için vapor chamber+buhar odası vs herşeyi var eksiği yok. Şahsi olarak tasarım için 5 6 k paraları görmeyen bir insanım. Aorusta vardıda hikaye oldu suan evet.
bir şey demedim hocam zaten ikiside iyi kart tartışıyoruz şurda.5-6K verdikten sonra şahsen daha iyi bir kart olan 5070Ti alırım bence 40K üstü bir parayı haketmiyor bu kart.

bir şey demedim hocam zaten ikiside iyi kart tartışıyoruz şurda.5-6K verdikten sonra şahsen daha iyi bir kart olan 5070Ti alırım bence 40K üstü bir parayı haketmiyor bu kart.
Haklısınız hocam normal bir insan için alınmaz bu paraya ancak ben normal değilim masamda duruyor ya öyle bir tasarım oyunu bırakır onu izlerim. Sırf gravastar çekiyor zaten beni yoksa performansı icin vs alacagım bir kart değil.

Bütçene göre değişir sapphireden uzak durma koşulu ile 9070xt çok mantıklı bir kart ama çok güçlü bir psu istiyor zira kart 530wattlara kadar çıkabiliyor. 5070 e oc yapıldıgında %20 ortalama olan fark %3 lere düşüyor ancak vram tarafında büyük eksisi var 5070 in bant genişliği ile kurtarıyor ama yinede düşük. Benim daha önceki amd deneyimlerimden midemin bulanması ve 5070in tepe modelini 32kya düşürebildiğim için tercihimi 5070ten yana yapmıştım. Tabi herşeyin dışında mfg vs dlss var mfg ile 9070xtnin fgli halini 1.5 e katlıyor. Tercih sana kalmış.
Nitro modelleri sıkıntılı mı yav niye öyle dediniz? Şimdi okudum fiyat içinmiş. Ben de aslında CS envanterimi satıp 3080 SuprimX'den Sapphire 9070XT'ye geçmek istiyorum. 2. el de 32K'ya buldum.

Nitro modelleri sıkıntılı mı yav niye öyle dediniz?
Nitro özelinde değil ondada 12v erime konuları falan var ancak sorun yaşanan amdlerin büyük çoğunluğu sapphire markasına ait. Kendim kullancısıyım.

Nitro modelleri sıkıntılı mı yav niye öyle dediniz? Şimdi okudum fiyat içinmiş. Ben de aslında CS envanterimi satıp 3080 SuprimX'den Sapphire 9070XT'ye geçmek istiyorum. 2. el de 32K'ya buldum.
0 70 xtlerde o para hocam 0 alın kafanız rahat olsun en azından ilk 14 gün sıkıntı yaşarsanız çabuk kurtulursunuz.

Geri