🔥İndirim AOC Q27G41ZDF 26.5" 240Hz 0.03ms QHD QD-OLED 21999TL

MSI da ghosting testi olarak 360p video vardı sadece cok bir fark göremedim. Ufak tefek farklılıklar olabilir. Kullandıkları panel aynı zaten. Ama cok fark edecegini düsünmüyorum. Kontrast oranı ikisinde de IPS ortalamasından daha iyi. Ama kalite kontrol, sızma ve glow şans işidir. Bazı modellerde daha yaygın görülebilir. Parlaklık olarak KTC daha iyi, renk gamutu olarak benzerler. MSI kalibrasyonda biraz daha iyi (şans faktörüde var)

KTC yeni incelemesi çıkmş
MSI direk OC'li olarak 320 Hz kullanılıyormuş sanırım bir de

MSI direk OC'li olarak 320 Hz kullanılıyormuş sanırım bir de
Fabrikadan oc edilmiştir olabilir. Bazı modeller öyle oluyor. Forumda beğenmeyen arkadaşlar vardı özellikle kameradan çekip çok glow olduğunu söyleyen bir kaç kişi gördüm. Ancak Totallydubbedhd, tom hardware, Imartz, displayninja ve bazı yabancı incelemere daha baktım. Hepsinde sonuçlar iyiydi ve incelemelerde zaten övülüyordu. Ya bize kötü üniteler geldi ya da forum kullanıcısı bir şey bilmiyor KTC yani pek bilinmedik bir marka diye çok beklentiye girip pişman oldu.

Fabrikadan oc edilmiştir olabilir. Bazı modeller öyle oluyor. Forumda beğenmeyen arkadaşlar vardı özellikle kameradan çekip çok glow olduğunu söyleyen bir kaç kişi gördüm. Ancak Totallydubbedhd, tom hardware, Imartz, displayninja ve bazı yabancı incelemere daha baktım. Hepsinde sonuçlar iyiydi ve incelemelerde zaten övülüyordu. Ya bize kötü üniteler geldi ya da forum kullanıcısı bir şey bilmiyor KTC yani pek bilinmedik bir marka diye çok beklentiye girip pişman oldu.
Benim ünitede bulutlu görüntü vardı resmen şuanki BenQ ile arasında dağlar kadar fark vard

Benim ünitede bulutlu görüntü vardı resmen şuanki BenQ ile arasında dağlar kadar fark vard
Olabilir zaten 5-6 kişide şikayet gördüm. Kaç tanesi gerçekten kötüydü bilemiyoruz, kamerayla cekildigi zaman fotoda en iyi IPS bile berbat duruyor. Memnun olan daha fazla ama daha az şikayet bekliyordum. İncelemelerle kullanıcı yorumları çelişen tek monitör bu olabilir.

Alan deneyen gelen var mı arkadaşlar

Geri