🔥İndirim Vatan indirimli MSI anakartları

Biraz önce gidip mağazadan son x870 tomahawk ı 12679₺ aldım ihtiyaç fazlası ama iyi inmişti

Ben de aldım aynı anakartı. Wifi ve clear cmos tuşu olmazsa olmazım.vatan ram indirimi yüzünden bir pc daha topluyoruz 😀 ekran kartı ram ve anakart hariç tüm kompanentler beklemedeydi hayat bulacaklar.
O anakartta x16 slotu 4.0 destekliyor bilginiz olsun

güzel ama hep tepe modeller, keske h610 & a520 filanda olsa, artık talep ona doğru evrildi

güzel ama hep tepe modeller, keske h610 & a520 filanda olsa, artık talep ona doğru evrildi
Onlarda var aslında ama çok büyük indirim yok diye paylaşmadım. Birde artık ramlere.ssdlere bu kadar para verirken anakartda çok ucuza kaçmamak gerekir diye düşünüyorum hocam

Onlarda var aslında ama çok büyük indirim yok diye paylaşmadım. Birde artık ramlere.ssdlere bu kadar para verirken anakartda çok ucuza kaçmamak gerekir diye düşünüyorum hocam
Ben ucuza kaçmıyorum fakat insanlar ucuza kaçıyor, 300 lira fazla veriyim iyisi olsun diyen 1 insan kalmamış, forumu ayrı tutuyorum tabi

Geçen seneki vatan indirimleri o kadar iyiymiş ki suanki aklım olsa kredi ceker PC alırdım o fiyatlardan

O anakartta x16 slotu 4.0 destekliyor bilginiz olsun
Yani kötü mü hocam. Oğluma günlük kullanım için topluyorum. Oyunu benim pcden hallediyoruz. Çok iyi bir ekran kartı almayacağım o sisteme.

Ben ucuza kaçmıyorum fakat insanlar ucuza kaçıyor, 300 lira fazla veriyim iyisi olsun diyen 1 insan kalmamış, forumu ayrı tutuyorum tabi

Geçen seneki vatan indirimleri o kadar iyiymiş ki suanki aklım olsa kredi ceker PC alırdım o fiyatlardan
Bende indirimlerde tomahawk aldım 😃

ddr4 anakart var mı burda
DDr4 arayanlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlarda da var

Valla AM4 kullanıcısı olarak B350 anakarttan B550M PRO VDH WIFI modele geçiş yaptım. Her yerde 6000 lira olan ürün 4450 liraydı. 250 lira indirim kodu ve 300 lira bonusla ürün bana 3900'e geldi. İnşallah anakart iyi çıkar.
250 lira indirim kodu nedir?

1000030083.webp

B650 vardı giriş seviye, yurtdışı fiyatiyla aynı olunca bende atlayıp aldım, hayırlısı 😭

X870E Egde Ti fiyatı bence çok iyi. Beyaz iyi sistem dizicek olanlar kaçırmasın. Gayet iyi kart.

Geri