O anakartta x16 slotu 4.0 destekliyor bilginiz olsunBen de aldım aynı anakartı. Wifi ve clear cmos tuşu olmazsa olmazım.vatan ram indirimi yüzünden bir pc daha topluyoruzekran kartı ram ve anakart hariç tüm kompanentler beklemedeydi hayat bulacaklar.
Onlarda var aslında ama çok büyük indirim yok diye paylaşmadım. Birde artık ramlere.ssdlere bu kadar para verirken anakartda çok ucuza kaçmamak gerekir diye düşünüyorum hocamgüzel ama hep tepe modeller, keske h610 & a520 filanda olsa, artık talep ona doğru evrildi
Ben ucuza kaçmıyorum fakat insanlar ucuza kaçıyor, 300 lira fazla veriyim iyisi olsun diyen 1 insan kalmamış, forumu ayrı tutuyorum tabiOnlarda var aslında ama çok büyük indirim yok diye paylaşmadım. Birde artık ramlere.ssdlere bu kadar para verirken anakartda çok ucuza kaçmamak gerekir diye düşünüyorum hocam
Yani kötü mü hocam. Oğluma günlük kullanım için topluyorum. Oyunu benim pcden hallediyoruz. Çok iyi bir ekran kartı almayacağım o sisteme.O anakartta x16 slotu 4.0 destekliyor bilginiz olsun
Bende indirimlerde tomahawk aldımBen ucuza kaçmıyorum fakat insanlar ucuza kaçıyor, 300 lira fazla veriyim iyisi olsun diyen 1 insan kalmamış, forumu ayrı tutuyorum tabi
Geçen seneki vatan indirimleri o kadar iyiymiş ki suanki aklım olsa kredi ceker PC alırdım o fiyatlardan
DDr4 arayanlaraddr4 anakart var mı burda
onlarda da vargüzel ama hep tepe modeller, keske h610 & a520 filanda olsa, artık talep ona doğru evrildi
250 lira indirim kodu nedir?Valla AM4 kullanıcısı olarak B350 anakarttan B550M PRO VDH WIFI modele geçiş yaptım. Her yerde 6000 lira olan ürün 4450 liraydı. 250 lira indirim kodu ve 300 lira bonusla ürün bana 3900'e geldi. İnşallah anakart iyi çıkar.