- Reaksiyon skoru
- 4
bu uyarı ne demek başına gelen varmıdır ?
jumbum sitesi üzerinden alıyorum hatayı ürün almıştım 3 gün geçti hala hazırlanıyor yazıyordu iptal edip inventus'dan aldım bende sonra siteye giremedimbu nasıl bi konu dostum sorunu nerde aldığını bile yazmamışsın
Bilmediğimden soruyorum bu site güvenilir mi jumbum diye isim mi olurjumbum sitesi üzerinden alıyorum hatayı ürün almıştım 3 gün geçti hala hazırlanıyor yazıyordu iptal edip inventus'dan aldım bende sonra siteye giremedim
bir kaç ürün aldım sorunsuz geldi fan kasa psu siteyi karalayamam yerleri manisadaBilmediğimden soruyorum bu site güvenilir mi jumbum diye isim mi olur
Bence sana onay epostası gelmiş ona tiklamamissin. Ya da sinirlenip yetkini kaldirdilar. bilinmedik siteler yapiyo öyle şeylerjumbum sitesi üzerinden alıyorum hatayı ürün almıştım 3 gün geçti hala hazırlanıyor yazıyordu iptal edip inventus'dan aldım bende sonra siteye giremedim
çözüldü hocam durumumu anlattım özür dileyip her üründe kullanabileceğim %10'lukta kupon tanıdılar hatim indirmen lazım diyenler oldu insanız hatalar yapabiliriz önemli olan arkasında durmakBence sana onay epostası gelmiş ona tiklamamissin. Ya da sinirlenip yetkini kaldirdilar. bilinmedik siteler yapiyo öyle şeyler