Yardım Yeni aldığım anakartın pinleri mi yamuk? YARDIM

Amazon iade garantisi veriyor hocam 1 yıl içinde iade hakkına sahipsin ürünü ama sadece iade tamir değişim vs değil 😀
Ya 1 yıl içinde iade varsa her türlü okey garantiden sonuç çıkmasa da - Ürünleri iade et: 9 Mayıs 2026 tarihine kadar iade edilebilir - yazıyor emin misin 1 yıl olduguna
Post automatically merged:

İlk öncelikle ürün ikinci el yani senden önce alan kullanıcı bu hatayı yapmış yani her türlü kullanıcı hatası. Nasıl ücret çıkarabilirler ne demek
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı moralim aşırı bozuk bu gece dünüşücem ne yapıcağımı

Ya 1 yıl içinde iade varsa her türlü okey garantiden sonuç çıkmasa da - Ürünleri iade et: 9 Mayıs 2026 tarihine kadar iade edilebilir - yazıyor emin misin 1 yıl olduguna

Bilmiyorum ya kafam çok karıştı moralim aşırı bozuk bu gece dünüşücem ne yapıcağımı
Moralinizin bozulacağı bir durum yok
Depo dan 2.el ürün aldınız ve sorunlu çıktı iade hakkınız var ve kullanarak işi çözeceksiniz

Sıfır üründe bile olan durumlar bunlar bu kadar büyütecek bir durum yok

Moralinizin bozulacağı bir durum yok
Depo dan 2.el ürün aldınız ve sorunlu çıktı iade hakkınız var ve kullanarak işi çözeceksiniz

Sıfır üründe bile olan durumlar bunlar bu kadar büyütecek bir durum yok
Almak için artı para kullandım faizini ödeyeceğim + hepsiburada indirimlerini kaçırdım üzülmemin sebebi bu yoksa iade et geç tabii ki.

Almak için artı para kullandım faizini ödeyeceğim + hepsiburada indirimlerini kaçırdım üzülmemin sebebi bu yoksa iade et geç tabii ki.
Kendi kararınız biz ne desek boş

Bu tarz hassas ürünleri depo dan alırken 2 kere düşünmek lazım artık bu örnekten sonra

Son düzenleme:
Kendi kararınız biz ne desek boş

Bu tarz hassas ürünleri depo dan alırken 2 kere düşünmek lazım artık bu örnekten sonra
Adamlar iade alacaklarını söylemiş zaten, 2 kere düşünmelik bir durum yok.

Mahalle bilgisayarcın falan varsa git rica et halleder, standart onlara çok geliyor. Ücretsiz yapanda oluyor ufak iş diyede, 500TL'ye hallederler tahminimce. Garantide pinleri düzeltir, soket değişimi yapmazlar ona ama çok beklersin.

Son düzenleme:
Gigabyte x870 gaming alınır mı peki sizce 9400 tl hala

amazon depo ürünlerine sıfır ambalajı hasarlı diyor adama çiğnenmiş soketli anakart gönderiyorlar amazon depo adı altında diye buna göz yummayın müşteri temsilcisine ileri geri yapın hiç yoktan hediye bakiye versinler mağduriyeti kendileri yarattı haliyle thh başvururum falan de bu ürünler ikinci el ama kullanılamaz diye gönderilmiyor neticede soketi patlak anakart ne işe yarar

hocam standart 1 aylık zaten süre var onun harici 2.el üründe 1 yıl iade var denmişti garanti olsun diye sorun müşteri hizmetlerine

Ayrıca amazon depo ürünlerinde bahsedilen kusur harici kusur tespiti halinde müşteri tarafından müşteri hizmetlerine belirtirseniz aldığınız fiyatın belli bir kısmını size geri iade ediyorlar ama iade hakkınız yanıyor ürünle ilgili

hocam standart 1 aylık zaten süre var onun harici 2.el üründe 1 yıl iade var denmişti garanti olsun diye sorun müşteri hizmetlerine

Ayrıca amazon depo ürünlerinde bahsedilen kusur harici kusur tespiti halinde müşteri tarafından müşteri hizmetlerine belirtirseniz aldığınız fiyatın belli bir kısmını size geri iade ediyorlar ama iade hakkınız yanıyor ürünle ilgili
Bu para iadesi konusunu bilmiyordum. Yarın arayıp soracağım. Garnatiye yollasam sizce ne kadar masraf çekerler bilginiz var mı? Ayrıca kısmi ğara iadesi ne kadar olur ki

Bu para iadesi konusunu bilmiyordum. Yarın arayıp soracağım. Garnatiye yollasam sizce ne kadar masraf çekerler bilginiz var mı? Ayrıca kısmi ğara iadesi ne kadar olur ki
Hocam simdi siz ilk amazon ile iletişime geçin üründe ki kusuru iletin, servise onarım icin göndermeyi düşündüğünüzü söyleyin herhangi bir masraf çıkarsa bu konuda yardımcı olur musunuz diye sor, zaten amazon kısmi iade yapıyor kendi belirledikleri orana göre servisin talep ettiği bir evrakla rakam olursa belki o ücretin tamamını iade ederler su alttaki mesajı yazıp musteri temsilcisi ile görüş bir

(Merhabalar aldığım anakarta işlemci yuvasından pinler yamuk geldi bu ürünün kutusunu açarken video çektim videoda da kusur görünüyor. Ürüne ihtiyacım var anakart iade edip paramın geri gelme aşamasındaki süre beni mağdur edecek,iade hızlı bir şekilde olsa bile bu fiyat avantajında tekrar sahip olamayacağım.Ürünü servise gönderip işlemi hızlandırmak istiyorum fakat bu tarz işlemci soket yuvalarında kullanıcı hatası denildiğini duydum herhangi bir ücret talep ederse istenen ücret için yardımcı olur musunuz, Ürünün iade seçeneğini kullansam bile bu ürünün tekrar kullanılması için soketin onarım yapılması yada geri dönüşüme gitmesi gerektiğini söylediler)

sen yinede sor fakat tahminen 3-5 k civarı tutabilir tahmini belkide daha azdır

Amazon depodan almıştım. Bu pinler yamukmu kırıkmı?

Evet yamukluk var

Geri