Kosovar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 825
Dolayısıyla video nun bir anlamı kalmiyor daha önce servise ürün göndermediniz sanirim
Ya 1 yıl içinde iade varsa her türlü okey garantiden sonuç çıkmasa da - Ürünleri iade et: 9 Mayıs 2026 tarihine kadar iade edilebilir - yazıyor emin misin 1 yıl oldugunaAmazon iade garantisi veriyor hocam 1 yıl içinde iade hakkına sahipsin ürünü ama sadece iade tamir değişim vs değil![]()
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı moralim aşırı bozuk bu gece dünüşücem ne yapıcağımıİlk öncelikle ürün ikinci el yani senden önce alan kullanıcı bu hatayı yapmış yani her türlü kullanıcı hatası. Nasıl ücret çıkarabilirler ne demek
Moralinizin bozulacağı bir durum yokYa 1 yıl içinde iade varsa her türlü okey garantiden sonuç çıkmasa da - Ürünleri iade et: 9 Mayıs 2026 tarihine kadar iade edilebilir - yazıyor emin misin 1 yıl olduguna
Post automatically merged:
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı moralim aşırı bozuk bu gece dünüşücem ne yapıcağımı
Almak için artı para kullandım faizini ödeyeceğim + hepsiburada indirimlerini kaçırdım üzülmemin sebebi bu yoksa iade et geç tabii ki.Moralinizin bozulacağı bir durum yok
Depo dan 2.el ürün aldınız ve sorunlu çıktı iade hakkınız var ve kullanarak işi çözeceksiniz
Sıfır üründe bile olan durumlar bunlar bu kadar büyütecek bir durum yok
Kendi kararınız biz ne desek boşAlmak için artı para kullandım faizini ödeyeceğim + hepsiburada indirimlerini kaçırdım üzülmemin sebebi bu yoksa iade et geç tabii ki.
Adamlar iade alacaklarını söylemiş zaten, 2 kere düşünmelik bir durum yok.Kendi kararınız biz ne desek boş
Bu tarz hassas ürünleri depo dan alırken 2 kere düşünmek lazım artık bu örnekten sonra
hocam standart 1 aylık zaten süre var onun harici 2.el üründe 1 yıl iade var denmişti garanti olsun diye sorun müşteri hizmetlerineYa 1 yıl içinde iade varsa her türlü okey garantiden sonuç çıkmasa da - Ürünleri iade et: 9 Mayıs 2026 tarihine kadar iade edilebilir - yazıyor emin misin 1 yıl olduguna
Bilmiyorum ya kafam çok karıştı moralim aşırı bozuk bu gece dünüşücem ne yapıcağımı
Bu para iadesi konusunu bilmiyordum. Yarın arayıp soracağım. Garnatiye yollasam sizce ne kadar masraf çekerler bilginiz var mı? Ayrıca kısmi ğara iadesi ne kadar olur kihocam standart 1 aylık zaten süre var onun harici 2.el üründe 1 yıl iade var denmişti garanti olsun diye sorun müşteri hizmetlerine
Ayrıca amazon depo ürünlerinde bahsedilen kusur harici kusur tespiti halinde müşteri tarafından müşteri hizmetlerine belirtirseniz aldığınız fiyatın belli bir kısmını size geri iade ediyorlar ama iade hakkınız yanıyor ürünle ilgili
Hocam simdi siz ilk amazon ile iletişime geçin üründe ki kusuru iletin, servise onarım icin göndermeyi düşündüğünüzü söyleyin herhangi bir masraf çıkarsa bu konuda yardımcı olur musunuz diye sor, zaten amazon kısmi iade yapıyor kendi belirledikleri orana göre servisin talep ettiği bir evrakla rakam olursa belki o ücretin tamamını iade ederler su alttaki mesajı yazıp musteri temsilcisi ile görüş birBu para iadesi konusunu bilmiyordum. Yarın arayıp soracağım. Garnatiye yollasam sizce ne kadar masraf çekerler bilginiz var mı? Ayrıca kısmi ğara iadesi ne kadar olur ki
sen yinede sor fakat tahminen 3-5 k civarı tutabilir tahmini belkide daha azdırBu para iadesi konusunu bilmiyordum. Yarın arayıp soracağım. Garnatiye yollasam sizce ne kadar masraf çekerler bilginiz var mı? Ayrıca kısmi ğara iadesi ne kadar olur ki
Evet yamukluk varAmazon depodan almıştım. Bu pinler yamukmu kırıkmı?
![]()
nztoik3.jfif - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 750×1000 piksel çözünürlüğünde, JFIF formatındadır. — ID: nztoik3hizliresim.com
![]()
ri2sru4.jfif - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 750×1000 piksel çözünürlüğünde, JFIF formatındadır. — ID: ri2sru4hizliresim.com
![]()
s69srb4.jfif - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 09 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 750×1000 piksel çözünürlüğünde, JFIF formatındadır. — ID: s69srb4hizliresim.com