Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanınSistemde almadığım tek kasa kalmıştı onu da almış oldum hayırlı ve de uğurlu olsun
Bende h9 flow var bunu görünce aşık oldum la güzelmiş aw
Fansız modelse aşırı kazık bir fiyat hatta kazık da değil roma mızrağı.Hocam Fansız model bu sanırım zaten gürültü yapamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen sene 6800 tl ye siyah rgb modelini almıştım. Böyle bir değer kaybı yokama kasa güzel kasa
Öyle dostum ne özelliği var? diğer kasalardan farkı ne de 4K bomboş kasaya para verecen?N-NE?
3 adet 120mm fan, temperli cam, beyaz, full mesh, kaliteli marka. Bu fiyata bu özelliklerde başka ürün biliyorsanız iletin onu alsın insanlar. Bence bomboş demek biraz vicdansızca olur.Öyle dostum ne özelliği var? diğer kasalardan farkı ne de 4K bomboş kasaya para verecen?
fansız modelse diyor ya3 adet 120mm fan, temperli cam, beyaz, full mesh, kaliteli marka. Bu fiyata bu özelliklerde başka ürün biliyorsanız iletin onu alsın insanlar. Bence bomboş demek biraz vicdansızca olur.
kasa guzel ama on tarafinda toz birikiyor bende h5 flow var 1 2 haftada bir kere elimle kasanin onden bir yumak toz topluyom =DAlınır mı sizce? Beyaz kasa almak istiyorum ama emin olamadım soğutması nasıl
İçeri girmesini engelliyor işte hocam, amaç da o değil mi? Daha az toz tutuyor.kasa guzel ama on tarafinda toz birikiyor bende h5 flow var 1 2 haftada bir kere elimle kasanin onden bir yumak toz topluyom =D
Bende h9 flow var bunu görünce aşık oldum la güzelmiş aw