🔥İndirim Lexar Nq790 2tb Gen 4 Ssd 10.066 Tl 6-9 Taksit

8K KC3000 1TB aldım yolda. İptal edip bunu mu alsam acaba.

Bana 1 TB fazla fazla yetiyor ben iptal etmezdim ama çok depolamaya ihtiyacınız varsa mantıklı olabilir.
Artık oyunların dosyaları çok yer kaplamaya başladı. Biraz önce iptal ettim mağazadan teslim olacak şekilde lexar aldım. KC3000 ile çok büyük dosyalar transfer etmeyeceğim oyunlarda dramin olmayışını hissetmem fazladan 1tb işe yarar diye düşündüm.

n11'den Lexar NQ790 LNQ790X002T-RNNNG 2 TB NVMe PCIe Gen4 x4 7000 MB – 6000 MB M.2 SSD seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Tık hızı 400 kuponla 9700kusur

Artık oyunların dosyaları çok yer kaplamaya başladı. Biraz önce iptal ettim mağazadan teslim olacak şekilde lexar aldım. KC3000 ile çok büyük dosyalar transfer etmeyeceğim oyunlarda dramin olmayışını hissetmem fazladan 1tb işe yarar diye düşündüm.
Oynarken sorun olmaz sanırım ama yüklerken işkence çekiyordu benim Dramsiz SSD, hem sistem kasıyordu hem internet hızını tam kullanamıyordum SSD kafayı yediği için. Şuan DRAMli 500GB SSD ile mutluyum fiyatlar düşerse bir ara yanına 1TB daha eklerim ama 😀

Oynarken sorun olmaz sanırım ama yüklerken işkence çekiyordu benim Dramsiz SSD, hem sistem kasıyordu hem internet hızını tam kullanamıyordum SSD kafayı yediği için. Şuan DRAMli 500GB SSD ile mutluyum fiyatlar düşerse bir ara yanına 1TB daha eklerim ama 😀

Dramsiz SSD hangi marka model di acaba ? MLD falansa normal hocam benim sistemin kurulu olduğu MLD 300 mü ne ölüyordu indirme yaparken acı çekiyordu 1 gigabit internet var saniyede 120mb indiriyordu arada ssd yüzünden takılıyordu sistem. Sanırım sendede aynı durum var. Bunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum dram yok ama dinamik slc önbelleği varmış 600gb dosyayı kopyalayana kadar hız düşüşü yaşanmaz diyor Gemini Pro kağıt üzerinde tabii ki bunlar.

1tb a kaç lira verdin. Fazlaysa iptal et derim acelen yoksa.
2tb öneririm şahsen, denk gelirse 4 tb da olabilir.
1TB KC3000 8000₺ vermiştim. İptal ettim 10K 2TB lexarı sipariş verdim. Ve evet 4Tb bile denk gelebilir piyasa düştüğü takdirde. Ama şuan için gerekli o yüzden bekleyemiyorum :(

Sistem kurmasan bile DRAM'li bir ssd normal ssd'den daha performanslı olur ve daha uzun ömürlü olur. DRAM'siz almayın aldırmayın.

Geri