omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 588
Peki demo telefonlar normale donuyor mu?Hocam apple ve samsung saatler sıfırlanarak normal kullanıma döndürülebiliyor
Peki demo telefonlar normale donuyor mu?Hocam apple ve samsung saatler sıfırlanarak normal kullanıma döndürülebiliyor
hacı adanaya sordum da ben çizik vardı ekranında sormadan gitmebende adanadaki watch 10 lardan birini alacağım yakın bana şehrimde yani. yarın gideceğim garanti işi sitede 24 ay yazıyor o nasıl işliyor 5 ay demişsin.
inşallah ya bakalım bekliyorum bendeBenim de bayramdan dolayı ertelendi gelince ben de atacağım umarım iyi gelir ustam ikimize de
8000e aldım daha deneme şansım olmadı fakat se den baya bir farkı varHayırlı olsun güle güle kullanın. Watch 9 daha iyi değil mi Se ye göre? Bu arada ne kadara aldınız
watch 6 da 1990 tl iken yine aynı paraya watch 5 biraz mantıksız olmuş. ben watch 6 aldımFit 3 iyiydi pili bozuktu alamadım. 2kya galaxy watch 5 müthişti sıfır gibi kordonlu kablolu da onu kaptım 6 taksit
Mağazadan aldım hocam mantık tartışmasına girmeyelim gördüğüm cihazı aldımwatch 6 da 1990 tl iken yine aynı paraya watch 5 biraz mantıksız olmuş. ben watch 6 aldım
Dönüyor yüksek ihtimalle hocam. İnternetten çok ufak bakabilirsinizDemo telefonlarda normale donduruluyor mu?
İphoneler dönmüyor diğerlerini bilmiyorumDemo telefonlarda normale donduruluyor mu?
harbidn vardı dün öğlen arabayla uğradım 2dk baktım boş ikenhacı adanaya sordum da ben çizik vardı ekranında sormadan gitme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
inşallah ya bakalım bekliyorum bende
ben telefonla arayıp sordum bende gelicektim boşa gitmiyim dedim istanbuldan arkadaşıma aldırttımharbidn vardı dün öğlen arabayla uğradım 2dk baktım boş iken
Sarj süreleri kullanıma göre 1-2gün gidiyor.Sarjı problem etmiyorsanız alınır.galaxy wach olanlar alınır mı? arkadaşlar ne dersiniz?