Ekran Kartı Oyunda 80 Dereceye Çıkıyor

ekran kartını açıp içinin bi fotoğrafını çekeyimmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 hafta oldu zaten yaptıralı. üstteki yorumları okudunuzmu ?
yanlış bakım yapılmıştır çünkü bunun farklı bir yorumu yok.

kart 93 watt tüketimle bu değerleri bu fanda görüyorsa sıcaklık dışında başka hiçbir problem getiremez bu sorunu

Vram Ped ölçüleri doğru değil, die temas etmiyor. O kartı kullanmayın bir yere verin yapsınlar. O kartı sen yapamazsın.
varmı bildiğiniz güvenilir bir yer. kargo ile göndersem. yaptıra bilecek bir yerde değilim. dağın başındayım

Vram Ped ölçüleri doğru değil, die temas etmiyor. O kartı kullanmayın bir yere verin yapsınlar. O kartı sen yapamazsın.
Pumpout'tan değil ped yüzünden temassızlık sonucu olduğunu nasıl anladınız hocam? Belki pedler olması gerekenden ince bile ama pumpout yüzünden hotspot fırladı? Muhalefet olmak için demiyorum merak ettim öğrenmek istedim.

Hocam termal padlerin değiştiğinden bahsetmişsiniz. Bu padlerin mm kalınlığı orjinaline eşdeğer miydi? Belki sorun buradan kaynaklı olabilir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
varmı bildiğiniz güvenilir bir yer. kargo ile göndersem. yaptıra bilecek bir yerde değilim. dağın başındayım
Maalesef bilmiyorum uzun süre önce bıraktım.

Pumpout'tan değil ped yüzünden temassızlık sonucu olduğunu nasıl anladınız hocam? Belki pedler olması gerekenden ince bile ama pumpout yüzünden hotspot fırladı? Muhalefet olmak için demiyorum merak ettim öğrenmek istedim.
Kart çok fazla güç kısmış. Normal pump outta bu seviye gelmez. Ayrıca hotspot arasındaki fark daha fazla olurdu. Macunun tam ezildiğini bile düşünmüyorum ben. Ya da ped koymadı dandik putty attı ve bütün macun aktı. Ben oyumu ped kalınlığından kullanıyorum ama en az onun kadar pump outta mümkün tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Kartı kapatırken vidalar düzgün oranda sıkılmamış olabilir? Kartı avuç şeklinde üstten ve alttan hafifçe sıktığınızda aşağı doğru esneme boşluğu var mı? Ne çok sıkı ne de boşluk kalacak şekilde olmalı.

Hocam bana kalırsa bakımlık bir şey yok :D voltaj stabilitesi bozulmuş gerekli voltajı değil fazlasını çekip ısıtıyor gibi duruyor. Gpu voltaj ayarlarınızı yapılandırın.

Sanki bi macun sıkılıp bırakılmış gibi. Başında değildim çünkü. Padler param parça

Fotoğraf yükledim gelmedimi a

Ayrıca bakım ped ya da macunla ilgili bir durum olsaydı boşta da sıkıntı çıkarırdı. Voltaj ayarlarınızı kontrol edin birşeyler eşiğin üzerine çıkıyor.

+++
----

Maalesef bilmiyorum uzun süre önce bıraktım.

Kart çok fazla güç kısmış. Normal pump outta bu seviye gelmez. Ayrıca hotspot arasındaki fark daha fazla olurdu. Macunun tam ezildiğini bile düşünmüyorum ben. Ya da ped koymadı dandik putty attı ve bütün macun aktı. Ben oyumu ped kalınlığından kullanıyorum ama en az onun kadar pump outta mümkün tabi.
Baksana bi yükledim fotoğraf

Ekler

• 1000033384.webp
    1000033384.webp
    903.2 KB · Hit: 23
.

Geri