Wexeryl
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
gördüğünüz gibi 5 tane cpu burner çalıştırdım o yüzden %100 kullanımda. Sadece neden kendini 80 derecede sabitliyor onu merak ediyorum.Bi kere işlemci %100 çalışıyor onu fark ediyor musunuz?
İşlemci arka planda ne kullanıyorda masaüstünde böyle %100 kullanımda?
Biosta throttle limit olabilir. anakartını yapay zekaya at. throttle limit PBO ayarlarının altında curve ayarlarının hemen üstünde oluyordu.Fotoğrafta da olduğu gibi 80 derece de kalıyor amd yazılımında işlemci 40W 45W arası geziyor ama afterburner da işlemci 60W 70W arası oluyor. Herhangi bir sorun varmı alması gerekenden az watt kullanma gibi.
Alıntıyı görüntüle
PBO ayarını anakart olarak ayarladım sonuçlar yine aynıBiosta throttle limit olabilir. anakartını yapay zekaya at. throttle limit PBO ayarlarının altında curve ayarlarının hemen üstünde oluyordu.
PBO ayarını anakart olarak ayarladım sonuçlar yine aynı
72W kullanıyor %100 derece 80
Galiba normal değerler böyle
yapay zeka sordum sadece pbo anakart yaptırdı oraya bakmadım. bakım geliyorum hemen.Alıntıyı görüntüle burası auto mu? genelde 95 ayarlı olur ya da auto.
auto yazıyordu manuel yapıp 95 ayarladım yine aynı. Galiba böyle kalıcak sorun çıkarmıyor zaten.ben de de aynı uv yapsamda değişmedi 7000 serisi böyle
Sıcaklık limiti var gibi, biraz daha kurcala biosu ayrıca daha sıcağı da istemezsin kurcalamamak daha mantıklı gibi duruyor. Radeon yazılımı öyle sensörleri okurken hepsini işin içine pek katamıyor Hwinfodan bak diğerlerine takılma.auto yazıyordu manuel yapıp 95 ayarladım yine aynı. Galiba böyle kalıcak sorun çıkarmıyor zaten.
Bir de bu AMD software de cpu 40W gösteriyor o da bug gibi bir şeymi çünkü msi afterburner 75W gösteriyor.
auto yazıyordu manuel yapıp 95 ayarladım yine aynı. Galiba böyle kalıcak sorun çıkarmıyor zaten.
Bir de bu AMD software de cpu 40W gösteriyor o da bug gibi bir şeymi çünkü msi afterburner 75W gösteriyor.
Teşekkürler daha fazla kurcalamadan konuyu kapatıyorum o zamanSıcaklık limiti var gibi, biraz daha kurcala biosu ayrıca daha sıcağı da istemezsin kurcalamamak daha mantıklı gibi duruyor. Radeon yazılımı öyle sensörleri okurken hepsini işin içine pek katamıyor Hwinfodan bak diğerlerine takılma.
Hwinfo64 en doğrusunu gösterir
Sıcaklık limiti var gibi, biraz daha kurcala biosu ayrıca daha sıcağı da istemezsin kurcalamamak daha mantıklı gibi duruyor. Radeon yazılımı öyle sensörleri okurken hepsini işin içine pek katamıyor Hwinfodan bak diğerlerine takılma.