Millenicom u olan arkadaşlar hemen damlar şimdiFiyat artışı sebebiyle millenicoma geçicem bu arkadaş kodu falan nasıl işliyor nasıl başvuru yapıyoruz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi temmuz girmeden değiştirmem lazım .
Fiyatlar çok arttı, artmaya da devam ediyor. Müşteri hizmetlerine taahhüt yapıyor musunuz diye sor. Taahhütlü biraz fazla olur ama en azından kafan rahat olurSağolun hocam yapıcam çünkü en ucuz 1000 lira çekiyolar vdsl altyapısına
Bakıcam hocam taahüt fiyat için iyi oluyorda sorun yaşadığında esir alıyolar insanıFiyatlar çok arttı, artmaya da devam ediyor. Müşteri hizmetlerine taahhüt yapıyor musunuz diye sor. Taahhütlü biraz fazla olur ama en azından kafan rahat olur
Valla hocam fp olarak iyi gibi duruyoda ana sağlayıcı Türktelekom min fiyat 1100 lira veriyo bu adamlar aynı altyapıda 700 lira diyo ana sağlayıcı bizi niye baffiliyoki mantıklı olarak bu adamlardan daha ucuza vermesi gerekmiyomuBende Türknet'den Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Fiyat performans
Mantıklı ama bu sistemde pek mantık işlemiyor. Eskiden daha da ucuzdu oran olarak. Şimdi makas iyice kapandı. Haliyle aynı fiyatı kiracılara vermektense, suyu kaynağından içmeyi tercih ediyorum benValla hocam fp olarak iyi gibi duruyoda ana sağlayıcı Türktelekom min fiyat 1100 lira veriyo bu adamlar aynı altyapıda 700 lira diyo ana sağlayıcı bizi niye baffiliyoki mantıklı olarak bu adamlardan daha ucuza vermesi gerekmiyomu
90 lardan kalma telefon kablolarından internet satıp halkı bafileme işiKod konusuna bir şey diyemem de, firmaların sitelerinde geçişin nasıl yapıldığı yazıyor.
![]()
İnternet Servis Sağlayıcısı Değiştirme | Millenicom
İnternet servis sağlayıcısı değiştirme konusunda bilgi edinmek ve birkaç adımda Millenicom'lu olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Bu arada ben genel olarak faturaların ₺1000 normalleştirmek için, Türk Telekom ve devlet tarafından şişirildiğini söyleyebilirim. Sürekli port kiralarını artırıyorlar. Tabii kendileri de rekabete dahil olmak istiyorlar, ama bu genel zamların sebebi normalleştirme. Yok neymiş devlet destekli elektrik faturası, aynen 1 ay önce ₺500 olan faturam birden ₺1500 geliyor bak sen şu işe. Devlet desteği de yine vergiden firmaya aktarılıyor. Yani kurttan kaçarken başka kurta bol bol yakalanacaksınız. Milleni vb. fiyatları artacaktır, çok uygun kalabileceklerini sanmıyorum.
Arkadaş kodu 10 ay boyunca her ay faturadan 100tl indirim yapıyor hocam toplamda bin TL ediyor karınFiyat artışı sebebiyle millenicoma geçicem bu arkadaş kodu falan nasıl işliyor nasıl başvuru yapıyoruz bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi temmuz girmeden değiştirmem lazım .