9070xt Li Hazır Sistem veya Tek Mağzadan Tek Tek Toplama

Kendin toplarsan her şeyin en iyisini yakın fiyata ve taksitli alırsın..Oem alırsan SÖZDE indirim olur ama taksiti olmaz kaybettiğin VADE farkı çöpe gider..Ayrıca Bunde kit olarak ülkeye vergisiz soktukları aşağıs seviye PSU-Kasa-soğutucu kendi istedikleri ram-ssdyi san yaslarlar..Her zaman kendiniz kurun en iyisini hemen hemen aynı paraya

Şuana kadar bunca sistem için forumu açtım videolar izledim çok şey baktım ama bir türlü bir karara varamadım lütfen artık bu işin piri olan birisi bana yardımcı olabilir mi ? Aklımda bankart vade farkı ile totalde 85 90k civarına sistem toplamak var içinde görece r7 9700x veya r7 7800x3d işlemci 16gb ram şuanlık krizde iş görür sonra yükseltilir anakaaet sağlam psu sağlam markalardan oluşan bir sistem önerir misiniz? ? Aklımda şuan 1 sistem var ama bu sistem ise psu fsp marka ama ne serisi belli olmadığı için ve 9070xt gibi bir karta da iyi sağlam psu lazım olduğu için malesef cok ? Kaldı aklımda bu sistem vade farkı ile 87k civarına geliyor zaten eski pcm 45k yapıyor geri kalanını da halledeceğim 2 taksit yeterli olacaktır önerilerinizi beklerim
Ben kendime topladığım sistemi yazayım

Anakart - Asrock x870 nova
Ekran kartı - Sapphire Nitro+ 9070xt
Işlemci - 9700x ( başta 9800x3d sipariş ettim ama qhd de arada çok fark olmayınca iade ettim )
Işlemci soğutucu - arctic liquis freezer 3 pro
Ram - G skill Trident z 7800mhz cl36 2x16 Sky hynix A die
SSD - kioxia 2tb 7000 yazma okuma
Kasa ve psu - Corsair 3500x aldım ve yanında tam modüler corsair 850w gold psu geliyor

Bana 100bin lira ile 110bin lira arasına patladı ama çok memnunum.

Ben kendime topladığım sistemi yazayım

Anakart - Asrock x870 nova
Ekran kartı - Sapphire Nitro+ 9070xt
Işlemci - 9700x ( başta 9800x3d sipariş ettim ama qhd de arada çok fark olmayınca iade ettim )
Işlemci soğutucu - arctic liquis freezer 3 pro
Ram - G skill Trident z 7800mhz cl36 2x16 Sky hynix A die
SSD - kioxia 2tb 7000 yazma okuma
Kasa ve psu - Corsair 3500x aldım ve yanında tam modüler corsair 850w gold psu geliyor

Bana 100bin lira ile 110bin lira arasına patladı ama çok memnunum.
Anladım hocam elinize sağlık sizce ben hangi tercihi yapmalıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendin toplarsan her şeyin en iyisini yakın fiyata ve taksitli alırsın..Oem alırsan SÖZDE indirim olur ama taksiti olmaz kaybettiğin VADE farkı çöpe gider..Ayrıca Bunde kit olarak ülkeye vergisiz soktukları aşağıs seviye PSU-Kasa-soğutucu kendi istedikleri ram-ssdyi san yaslarlar..Her zaman kendiniz kurun en iyisini hemen hemen aynı paraya
Yani öneriniz bu sistem mi hocam ? Biraz pahalı ama sistem baya iyi acıkcası

Ekler

• IMG_2714.webp
    IMG_2714.webp
    121.4 KB · Hit: 10
Artık bir şey al dostum günlerdir konu açıyorsun tavsiye alıyorsun o kadar da matematiği olan bir işlem değil. Orta segment parçaların üzerine 9070xt takacaksın bu kadar. Yani bir de üretimi bitmiş anakart neden aynı fiyata bu sene üretilmiş b850m-k var. 11k fiyata patreonun 6000 MHz cl 30 rami var neden daha fazla para verip daha yüksek cl ram alıyorsun. Nerden topladınız bu sistemi fiyatlara bak.

Anladım hocam elinize sağlık sizce ben hangi tercihi yapmalıyım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani öneriniz bu sistem mi hocam ? Biraz pahalı ama sistem baya iyi acıkcası
Atma sebebim onu , toplama yapabiliyor isen parça seçme özgürlüğünün olduğunu belirtmek içindi. Toplama kısmı biraz yorucu özellikle tek isen ama günün sonunda daha fazla zevk veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,576
Üyeler
198,797
Son üye
Xyz?

Geri