Anladım hocam Yine ben 9070xt nin yazılımsal olarak Eşit olduğunu olduğunu güç olarak her şey olarak rtx 5070 den iyi olduğunu söyleyeyim de
Ayrıca rx 9070xt ninde Yazılım özellikleri var Frame generetion ve Fsr teknolojisi bilginiz olsun rtx 5070 i Dlss Ve multi frame generetion için alıyorsanız
Ama tabi hangisi içinize siniyorsa onu alın çünkü sonra diyerini alsaydım keşke adam bana bunu aldırdı filan olur Sisteminizden zevk alamazsınız
Hocam ileride işlemci değişme durumu olur ekstra Ram takmak istersiniz Ekstra ssd takmak istersiniz attığım b650 modelinde ekstra bu slotlar mevcut Ve Sizin anakartınıza göre Faz değerleri ve Vram soğutucular daha iyi o yüzden önerdim
Sadece oyun oynayacaksanız ve ekstra ram ssd desteği ve İşlemci değişme olayı olmayacaksa anakart kalsın
Hatta hocam ekstra upgrade fikriniz vesaire varsa dediklerimin üstüne anakart değişmeyi düşünoysanız attığım anakartdan daha iyi ve sadece 1k fark olan bu var fiyat performans mükemmel
Msı Mag B850 Plus Max Wıfı7 Am5 Ddr5 8200+ Oc Mhz Atx Gaming Aaaa11msı0047 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
B650M-R da iki tane m2 yuvası var yani ileride ikinci m2 alırsa bir sorun yaşama durumu olmaz geçebiliyorsa geçsin tabi ama bütçe yoksa da gerek yok. 7800x3d var zaten sistemde anakartı veya vrm'leri ne kadar ısıtabilir ki 85w işlemci ortalama bir kule tipiyle ömür boyu kullanır.
B650M-R da iki tane m2 yuvası var yani ileride ikinci m2 alırsa bir sorun yaşama durumu olmaz geçebiliyorsa geçsin tabi ama bütçe yoksa da gerek yok. 7800x3d var zaten sistemde anakartı veya vrm'leri ne kadar ısıtabilir ki 85w işlemci ortalama bir kule tipiyle ömür boyu kullanır.
9070xt rtx 5070 den yaklaşık %15-25 arası daha güçlü Hocam bu forumda yada donanımcı bir adama sorsanız kesinlikle rx 9070xt der çünkü rtx 5070 in bir + sı olmuyor bende rtx 5080 e geçicem niyemi çünkü ondan güçlü bir amd ekran kartı yada fiyat performans bir kart çıkmadı Bende ndiviacıyım ama emin olun teknolojilerini hiç kullanmıyorum sadece saf güçü için aldım Ama bu dediklerime rağmen rtx 5070 ise peki
Raijintek Cratos Lite 850w 80+ Gold Atx 3.1 Pcıe 5.1 Siyah Güç Kaynağı 0r30b00037 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB (1x16 GB) DDR5 6000 MHz CL30 Gaming Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Thermalright Peerless Assassin 120 Black Tl-c12b 120mm Intel-amd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Sistemi bu şekilde düzenleyin ayrıca Sistemi sadece oyunlar için kullanacaksanız anakartı değişmeye gerek yok işlemciyi besler ama render ve ağır yük işlerinde besleyemez ama mini anakart olduğu için ram yada ekstra olarak ssd upgrade yapamazsınız o anakarta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır bide Donanım arşivinin bir takipçisi siniz En azından rx 9070 xt yi incelediği video var Abdullah abinin en azından onu izleyin ne kadar güçlü olduğunu öyle anlarsınız kartın