Ben de bilgisayarcıyım da senin bu stress seviyesi hoş değil papatya çayı öneririm dostum. Bilişim alanında varım diyorsun da forumda sana yanlış bilgi veriyorsun diyen deneyimli arkadaşlara önyargılı şekilde davranarak çoluk çocuk diyorsun? Bu hakkı nerende gördün tam olarak anlamıyorum ama bu kadar gerginlik ile kimseye derdini anlatamazsın. Uslubunu değiştir bence.
Bandwith diyip sallıyorsun tutturmuşsun daha geniş yol mu daha dar yol mu diye. O yolların yapım yılları ve çukurlarını hesaba katmıyorsun. funboyluk yapacağım diye ne nebi akgün bıraktın ne eski kartı övmediğini bıraktın. rx580 var bende de o zaman hepsinden iyi kart fiyat performans olarak döneminin zirvesi hala 150-200 fps cs2 oynatıyor cod vanguard oynatıyor amaç saf güç değil teknoloji ve nesil farkı.
Bilgisizliğin yüzünden hem insanlar ile tartışmaya giriyorsun hem de eski nesil parçalara funboyluk yapıyorsun Okan kardeşime sonuna kadar hak veriyorum adamı çıldırtırsın. HERŞEYİ SEN BİLEMEZSİN ARKADAŞ !
Bantwith ile doğru orantılı güç olması ve 3090ın amiral gemisi olması ne bileyim zamanında 380 küsür bit ile çıkış yapması bunları bilmeden yorum yapmıyoruz biz. Teknoloji farklarından bahsediyoruz biz. 3090 zaten güçlü bir kart adam günlük kullanımda render alıyorsa vs işler yapıyorsa değiştirmesine gerek yok 5070ten daha performanslı evet ama adam oyun oynuyorsa 5070 geçmesi seni neden bu kadar rahatsız ediyor? bırak güncel olanı alsın teknolojileri ''desteklenen şekilde'' dlss ve framegeneration açsın miss gibi oyununun keyfine baksın. Zaten 5070 RT performansı açık ara yeni teknoloji yani eskiyi savunmanın manası nedir bu kadar
En kötü dersin ki kardeşim elindeki güçlü bir kart 5070 geçmek çok büyük fark yaratmaz dersin geçersin ne ona buna sallıyorsun? ayar oldum arkadaş.
Hayırdır kardeş küheylan mısın ona buna sallıyorsun? uslubunu düzeltmeni şiddetle tavsiye ediyorum.