Stres Testinde Çökmeyen Ekran Kartı Oyunlarda Çöküyor

GPU stres testinde geçip oyunda çöküyorsa senin sistemin komple yük altındayken PSU'dan yeterince beslenemiyor olabilir. PSU'yu belirtmemenden çok da iyi bir psu olmadığını anlıyorum doğru mudur?
Evga supernova gt650w gold plus full moduler psu var hocam sistemi yazayım kusura bakmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire pulse Rx7600
R5 5500
B450 tomahawk max ıı
Samsung 970evo plus 1tb
2x8 crucial ballistix 3200mhz cl16 ram
Evga spuernova gt650 gold plus full moduler psu
Vento neotune vg07f kasa

Sistem bu şekilde fakat 3-4 yıllık arızalanmışta olabilir varsa psu testi onada yapalım

Son düzenleme:
Evga supernova gt650w gold plus full moduler psu var hocam sistemi yazayım kusura bakmayın

Sapphire pulse Rx7600
R5 5500
B450 tomahawk max ıı
Samsung 970evo plus 1tb
2x8 crucial ballistix 3200mhz cl16 ram
Evga spuernova gt650 gold plus full moduler psu
Vento neotune vg07f kasa

Sistem bu şekilde fakat 3-4 yıllık arızalanmışta olabilir varsa testi psu yada yapalım
Donanım bilgim beni yanıltmıyorsa bu sistemi o Psu'nun komple besleyip üzerine %40 kadar kapasitesinin kalıyor olması lazım. İmkanın varsa farklı bir 650-750w psu ile test yap. Eğer sorun yaşarsan Psu'yu garantiye gönderirsin. Ekran kartını falan kurcalama boş yere, ekran kartında sorun olsa stres testinde belli olurdu

Şu ayarı bir kapatsana.
1785781113259.webp

Hocam bende o menüde uyku ve kitle var sadece win 11 pro kullanıyorum
Solda güç düğmelerinin ne yapacağını seçe tıkla kullanılamayan ayarları değiştire tıkla sonra da bu seçeneklerin çıkması lazım.

Solda güç düğmelerinin ne yapacağını seçe tıkla kullanılamayan ayarları değiştire tıkla sonra da bu seçeneklerin çıkması lazım.

1785781341997.webp

Test devam etsin mi bir sorun yok gibi ama cevabınıza göre bırakıcam
1785781360046.webp

yapay zeka cmd den komutla açtırdı o iki seçenek artık var hocam ama tikli değiller kapalılar ztn

@Okan Demiray Hocam sanırım yazılımsal değil sorun 1050ti da 1 saat boyunca bir sorun çıkmadı yarında arkadaşın sistemde deneyeceğim ekran kartını tam belli olur o zmn da sizce sorun ne olabilir vram vb diyor internette ama ?

Son düzenleme:
@Okan Demiray Hocam sanırım yazılımsal değil sorun 1050ti da 1 saat boyunca bir sorun çıkmadı yarında arkadaşın sistemde deneyeceğim ekran kartını tam belli olur o zmn da sizce sorun ne olabilir vram vb diyor internette ama ?
Çipler sağlam olsa bile belli ki başka bir sorun var, servise vermek lazım.

Çipler sağlam olsa bile belli ki başka bir sorun var, servise vermek lazım.
garantisi yok hocam mlsf yarın bir arkadaşın sistemde denicem bide arkadaşın ekran kartını benim sistemde denerim sorunu netleştirirsek artık bir bilgisayarcıya göstermek lazım

garantisi yok hocam mlsf yarın bir arkadaşın sistemde denicem bide arkadaşın ekran kartını benim sistemde denerim sorunu netleştirirsek artık bir bilgisayarcıya göstermek lazım
Hayırlısı bakalım inşallah tamirlik bir şey yoktur.

Geri