RX 9070 XT Furmark Testim

TheBuro

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar yeni OEM kasa aldım Furmark teslim aşağıdaki gibi sistemim de ryzen 5 7500f ve poworcolor hellhound rx 9070 xt 16 gb ram sonuçlar nasıl sizce sıcaklık

Screenshot_1.webp

Abooo, bana çok fazla geldi. 86-87'ye tamam derdim de; bu çok. Kasa içi akış nasıl? Kasanın yan kapağını açıp test yapar mısınız bir de?

Abooo, bana çok fazla geldi. 86-87'ye tamam derdim de; bu çok. Kasa içi akış nasıl? Kasanın yan kapağını açıp test yapar mısınız bir de?
Hocam kasada Vento marka VG4300F modeli 4 adet kendi fanı var, işlemci için kule tipi bir fanım var

Hocam kasada Vento marka VG4300F modeli 4 adet kendi fanı var, işlemci için kule tipi bir fanım var
Tamam siz dediğimi yapıp deneyin bir de, eğer 80 küsürlere düşmezse; bana göre sıcaklıklar anormal. Bu ısılara %30-35 fanda varmış olsa tamam derim. Ama fanlar da %58'de.

Tamam siz dediğimi yapıp deneyin bir de, eğer 80 küsürlere düşmezse; bana göre sıcaklıklar anormal. Bu ısılara %30-35 fanda varmış olsa tamam derim. Ama fanlar da %58'de.

Hocam bu da yan kapağını açıp yaptığım test

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    157.3 KB · Hit: 27
1 dakika az değil mi, en az 10 dakika falan durması gerek diye biliyorum ben. yanlış da olabilir :D

1 dakika az değil mi, en az 10 dakika falan durması gerek diye biliyorum ben. yanlış da olabilir :D
hocam sizinde rx 9070 xt kartınız var sanırım marka modeli nedir ve sizde bir Furmark testi yapar mısınız rica etsem 2560x1440 olarak paylaşır mısınız

Model nedir, fan akışı kötüyse bu sıcaklık normal başıma geldi çünkü

Ekran kartım PowerColor Hellhound RX 9070 XT marka model hocam normal mi bu derece ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizden ricam sizde bir test yapıp atar mısınız hocam 2560x1440 Furmark testi yapıyorum

Ekran kartım PowerColor Hellhound RX 9070 XT marka model hocam normal mi bu derece ?

Sizden ricam sizde bir test yapıp atar mısınız hocam 2560x1440 Furmark testi yapıyorum
Kasa VENTO FSP VG4300F

Oda sıcaklığı 35,36 derece falansa belki normal yoksa fazla.

Kasa VENTO FSP VG4300F
benimki non-xt

Test etmeme gerek yok benim önceki kasam da fanlar düşük rpm ve hava akışı kötüydü şimdi akvaryum var geniş ve direkt ekran kartına aşağıdan hava üflüyor

Test etmeme gerek yok benim önceki kasam da fanlar düşük rpm ve hava akışı kötüydü şimdi akvaryum var geniş ve direkt ekran kartına aşağıdan hava üflüyor
Marka model nedir hocam sizin şuan ki kasanızın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,987
Üyeler
200,815
Son üye
sivaskangaliboran

Geri