Hocam kasada Vento marka VG4300F modeli 4 adet kendi fanı var, işlemci için kule tipi bir fanım varAbooo, bana çok fazla geldi. 86-87'ye tamam derdim de; bu çok. Kasa içi akış nasıl? Kasanın yan kapağını açıp test yapar mısınız bir de?
Tamam siz dediğimi yapıp deneyin bir de, eğer 80 küsürlere düşmezse; bana göre sıcaklıklar anormal. Bu ısılara %30-35 fanda varmış olsa tamam derim. Ama fanlar da %58'de.Hocam kasada Vento marka VG4300F modeli 4 adet kendi fanı var, işlemci için kule tipi bir fanım var
Tamam siz dediğimi yapıp deneyin bir de, eğer 80 küsürlere düşmezse; bana göre sıcaklıklar anormal. Bu ısılara %30-35 fanda varmış olsa tamam derim. Ama fanlar da %58'de.
hocam sizinde rx 9070 xt kartınız var sanırım marka modeli nedir ve sizde bir Furmark testi yapar mısınız rica etsem 2560x1440 olarak paylaşır mısınız1 dakika az değil mi, en az 10 dakika falan durması gerek diye biliyorum ben. yanlış da olabilir![]()
Ekran kartım PowerColor Hellhound RX 9070 XT marka model hocam normal mi bu derece ?Model nedir, fan akışı kötüyse bu sıcaklık normal başıma geldi çünkü
Sizden ricam sizde bir test yapıp atar mısınız hocam 2560x1440 Furmark testi yapıyorumModel nedir, fan akışı kötüyse bu sıcaklık normal başıma geldi çünkü
Kasa VENTO FSP VG4300FEkran kartım PowerColor Hellhound RX 9070 XT marka model hocam normal mi bu derece ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizden ricam sizde bir test yapıp atar mısınız hocam 2560x1440 Furmark testi yapıyorum
benimki non-xtEkran kartım PowerColor Hellhound RX 9070 XT marka model hocam normal mi bu derece ?
Sizden ricam sizde bir test yapıp atar mısınız hocam 2560x1440 Furmark testi yapıyorum
Kasa VENTO FSP VG4300F
Marka model nedir hocam sizin şuan ki kasanızınTest etmeme gerek yok benim önceki kasam da fanlar düşük rpm ve hava akışı kötüydü şimdi akvaryum var geniş ve direkt ekran kartına aşağıdan hava üflüyor