Samsung Q7f 50" Işık Sızması Sorunu

Siyahlari Mini ledten iyi olamaz hocam.
Oradaki Mini Led Tv sinin local dimmingini kapatmışlar 🙂 sırf Qled daha iyi görünsünde onu satalım diye. Bunlarin yapmayacağı sey yoktur.
Hele modellerin isimlerini bi yazsanız daha net bişeyler söylerdim ama bölgesel karartma olmayan Qledin siyahlarda bölgesel karartma özelliği olan Tv den daha iyi siyah seviyesi vereceğine kimse inanmaz, bu işi biraz bilen hele hic inanmaz.
İkisini de kullandım test ettim. Mağazada bakmadım. Zaten giris seviyesi miniled diye belirttim. Dediğiniz gibi bende böyle olacağını düşünmüyordum ama neo Qled siyahları cok iyi.
Next miniled incelemem vardı bir dahaki sefere denediğim neo Qledi de ekleyeceğim kıyaslarını unutmazsam sizi de etiketleyecem hocam.

İkisini de kullandım test ettim. Mağazada bakmadım. Zaten giris seviyesi miniled diye belirttim. Dediğiniz gibi bende böyle olacağını düşünmüyordum ama neo Qled siyahları cok iyi.
Next miniled incelemem vardı bir dahaki sefere denediğim neo Qledi de ekleyeceğim kıyaslarını unutmazsam sizi de etiketleyecem hocam.
Hocam model yazarsanız daha iyi olur Samsung Neo Qled in modeli nedir?
Giriş seviyesi Mini led dediginiz Tv nin markasi ve modlei nedir?
Her Mini Led Tv denilen gerçek Mini Led olduğunu mu düşünüyorsunuz? Qn70f,M70H, M80H, qned86a, 87b, 70a da Mini led diye gecer ama geçek Mini led değildir.

Geri