🔥İndirim 2.5lt Pepsi 65tl A101'de

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
326
Arkadaşlar bizim burada ki A101'de 2.5LT pepsi 65TL her A101 de aynı mı bilmiyorum gidip bakıp faydalanmanız için konuyu açtım umarım işinize yarar

şaşırmadım, tadı çok kötü. bundan 12-13 sene önce içtiğim pepsiyle, onu da bırak 5-6 sene önceki haliyle alakası yok. normalde çok gazlı meşrubat içmem ama içtiğim zamanlarda hep pepsiyi, coca cola'ya tercih ederdim. şimdilerde ise pepsiden, coca cola ile aynı cümlede bahsetmek saçma geliyor :kekw: maliyetten midir bilmem fakat basıyorlar içine tatlandırıcıyı.

baba şunu koy baba biiiii la otursana oluuuuuum

Bu a101 Carrefoursayi almış. mis gibi marketti. A101ler bok rutubet kokuyor ayaklarim yere yapisiyor igrenc bir ortam yaw. Ya bütün a101lerde ayaklarim yere nasil yapisabilir daha pis hissettigim bir ortam yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şaşırmadım, tadı çok kötü. bundan 12-13 sene önce içtiğim pepsiyle, onu da bırak 5-6 sene önceki haliyle alakası yok. normalde çok gazlı meşrubat içmem ama içtiğim zamanlarda hep pepsiyi, coca cola'ya tercih ederdim. şimdilerde ise pepsiden, coca cola ile aynı cümlede bahsetmek saçma geliyor :kekw: maliyetten midir bilmem fakat basıyorlar içine tatlandırıcıyı.
Popeyes yerkene şöyle bol buzlu çok seviyorum sulandikca efsane oluyo. Ama evde sarmıyor

Bu a101 Carrefoursayi almış. mis gibi marketti. A101ler bok rutubet kokuyor ayaklarim yere yapisiyor igrenc bir ortam yaw. Ya bütün a101lerde ayaklarim yere nasil yapisabilir daha pis hissettigim bir ortam yok

Popeyes yerkene şöyle bol buzlu çok seviyorum sulandikca efsane oluyo. Ama evde sarmıyor
Şok ta aynı

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
ne alaka kullandigin bilgisayar bile israil malı boş konuşma
Saysana bilgisayarimi hangisi israil malı. Birisi zaruriyet birisi de keyif için kan içiyorsunuz. Birisinin alternatifi var digerinin yok. Kendi kaninizi için daha lezzetli gelir size

Yarin bir gun biz de israille savasa girince. Atilan bombalar sizin ailenizi bulursa keyifle pepsi içmeye devam edersiniz ailenizin kanlari uzerinde yazik size

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Orosbu çocuklari in en iyi yaptığı şey koladir dünyaya ama coca cola daha iyi ama ucuza muadil olarak Pepsi içilebilecek bir düzeyde ama en büyük boyları güzel olmuyor birde bazı marketler dışarıda bırakıyor Güneş görüyor ve sonra dolaba koyuyor şansınıza bağlı tazesini ve dışarda kalmamisini bulursanız ikiside içilir

Gidin kan için.
1787661735598.webp

gerçekten kola tartışması yapacak kadar hayattan zevk almıyor muyuz? biraz ilginçti...

Olum PEPSİ indirimi paylaştım konu israile nasıl geldi alıyorsanız alın la

Saysana bilgisayarimi hangisi israil malı. Birisi zaruriyet birisi de keyif için kan içiyorsunuz. Birisinin alternatifi var digerinin yok. Kendi kaninizi için daha lezzetli gelir size

Yarin bir gun biz de israille savasa girince. Atilan bombalar sizin ailenizi bulursa keyifle pepsi içmeye devam edersiniz ailenizin kanlari uzerinde yazik size
Gevşeğe bak gevşeğe kendisinin amazondan philips alması zaruriyet milletin ucuza içecek içmesi kan.
LttR1B.png

Geri