Videonun yarısı olmasa da büyük bir kısmını barındıran video kaydı alma sorunu ekran kartının performansından değil amd'nin programı kötü yapmasından kaynaklı ve RTX 5070 TI ile arasındaki fiyat farkını sorgulayacak bir sorun değil. Youtube'da video izlerken takılma sorunu da spesifik bir sorun. 10 kullanıcının 2'sinin başına gelebilir, muhtemelen bu sorunun çözümü de şudur, chroımium tabanlı tarayıcılarda gpu hızlandırması gibi ayarları kapattığında sorun tamamen giderilecektir (tahmin). Diğer siyah ekran sorunları da zaten videoda belirtildiği üzere "genel olarak" sapphire markasına özgü "bazen" çıkan spesifik sorunlar.
Aynı yorumları buraya da yapın hadi
YaptımAynı yorumları buraya da yapın hadi
masallah hocam zaten neden boyle bır vıdeo cektıgı cok daha ortaya cıktı XDkendisi boş insan herkese atıp tutuyor en son yorumlarda atıştık engelledi daha yazmadıarkadaştan kasa tavsiyesi istedim bu kasayı önerir misin diye. bana dedi ki önce ücret sonra tavsiye.
sanki adama sistem toplatıyoruz
biz yorumlarda çok atıştık hocam. insanları yanlış yönlendiriyorsun vesaire diye sonra konu ücrete geldi. dedi ki bana günde 100 kişi yazıyor hepsi tavsiye istiyor ne yapayım yani bedava mı yanıtlayım dedi. bide özellikle incehesaptan toplamamı istiyor herhalde incehesapla anlaşması var. hakaret ederdimde şimdi savcılığa dilekçe vermek falan uzun iş seviyesine düşmeyeceğimmasallah hocam zaten neden boyle bır vıdeo cektıgı cok daha ortaya cıktı XD
katılıyorum XDbiz yorumlarda çok atıştık hocam. insanları yanlış yönlendiriyorsun vesaire diye sonra konu ücrete geldi. dedi ki bana günde 100 kişi yazıyor hepsi tavsiye istiyor ne yapayım yani bedava mı yanıtlayım dedi. bide özellikle incehesaptan toplamamı istiyor herhalde incehesapla anlaşması var. hakaret ederdimde şimdi savcılığa dilekçe vermek falan uzun iş seviyesine düşmeyeceğim![]()
Dostum öncelikle söylediğin hiçbir şey doğru değil videoyu izlediğin bile muamma. Videonun ilk 4 dakikasında yaşanan ve yıllardır çözülemeyen kayıt alma/kaydı bulamama/oyun performans optimizasyonu yapamama gibi konulardan bahsediliyor. Kalan dakikalar videonun yüzde 60ında kullanıcı yorumları, yaşanan teknik sorunlar, glitch sorunları ve daha fazlasından bahsediliyor.Videonun yarısı olmasa da büyük bir kısmını barındıran video kaydı alma sorunu ekran kartının performansından değil amd'nin programı kötü yapmasından kaynaklı ve RTX 5070 TI ile arasındaki fiyat farkını sorgulayacak bir sorun değil. Youtube'da video izlerken takılma sorunu da spesifik bir sorun. Benim başıma gelmemişti, gelen yakınımda olmadı. 10 kullanıcının 2'sinin başına gelebilir, muhtemelen bu sorunun çözümü de şudur, chroımium tabanlı tarayıcılarda gpu hızlandırması gibi ayarları kapattığında sorun tamamen giderilecektir (tahmin). Diğer siyah ekran sorunları da zaten videoda belirtildiği üzere "genel olarak" sapphire markasına özgü "bazen" çıkan spesifik sorunlar.
Yani uzun lafın kısası bu tür sorunlar hâlâ bu ekran kartını "kesinlikle alınmamalı" kategorisine sokmaz. Aradaki fiyat farkı devasa.
Bir önceki genel mesajımda dolaylı olarak söylediğim gibi bu tür sorunlar eskiye göre çok çok azalmış durumda. Çok daha az kullanıcının başına geliyor.
Yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca tüm bunlara ek olarak ben RTX 4070 super ekran kartımda amd'de yaşadığımdan çok daha fazla sorun yaşamıştım. Oyunlarda takılmalar mı olmadı tarayıcılarım mı donmadı, sürücü güncellerken ekran kartım mı çökmedi. Oldu da oldu. Yani bu tür sorunlar her 2 markada da olacak. Belki birinde 2 olurken diğerinde 3 olur.