Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,167
İsim
Oğuz Oğuz

Comnet - TurkNet İş Birliği​

* 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.
* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.
* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.
TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.
TurkNet yeni abonelik için;
TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.
Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet

PROMOSYON KODU " COMNETOZEL2024 " kodudur. Geçişte herhangi bir kurulum aktivasyon ücreti ödemiyorsunuz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
100mbps 499TL çok pahalı.
Ben bugün Superonline'a geçtim.
1000mbps için modem kurulum vs dahil 600 lira vereceğim.

ARDELENO

80+ Bronze
hocam tt altyapısı 1000 mbps destekliyor. superonline a geçebiliyor muyum yoksa süperonline altyapımın mı olması gerekiyor?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Erdem çay
Superonline altyapı her yerde yok. Bende yok mesela, 100 mgbt fiber ' de var gigafiber olmasa bende Türknete geçmem

Gigafiber altyapısında olan için daha mantıklı bir seçenek yok.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar ben ailemin evine comnet aldırmıştım. Bugün telefon ettiler tüm gün yok diye ve baktığımda comnet batmış. Şimdi aklımda birkaç soru var. Bunları cevaplarsanız sevinirim.
1.Turnete geçersem 2 ay cebimden para çıkmadan kullanabilecek miyim?
2. 2 ay sonra istersem turknetten çıkabilir miyim?
3. Comnet tarafında kalan ücretimi almak için ne yapmam lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Türknete şimdi geçiş yapsam modem tahmini ne zaman aktif olur? bugün olma imkanı varmı

fruko.gzz

80+ Silver

Comnet - TurkNet İş Birliği​

* 2 Ay Ücretsiz İnternet: İlk iki ay internet faturanızı TurkNet karşılıyor.
* Ücretsiz Kurulum/Aktivasyon Hizmeti: Yeni bağlantınız için kurulum/aktivasyon masrafları TurkNet karşılayacak.
* Arkadaşını Getir Kampanyası: TurkNet’e katıldıktan sonra, her getirdiğiniz arkadaşınız için artı 1 ay ücretsiz internet.
TurkNet, sizlere en hızlı şekilde internet hizmeti sunmak için ayrıca geçiş, kurulum ve aktivasyon işlemlerinize de öncelik verecektir.
TurkNet yeni abonelik için;
TurkNet Çağrı Merkezi 0850 288 8080’i arayabilir ya da https://turk.net linkinden ulaşacağınız abonelik formunun 4’üncü adımında, sizin için otomatik olarak doldurulacak indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz.
Siz değerli kullanıcılarımızın internet hizmetini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde sürdürebilmesi için destek olan TurkNet ailesine çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla
Comnet

PROMOSYON KODU " COMNETOZEL2024 " kodudur. Geçişte herhangi bir kurulum aktivasyon ücreti ödemiyorsunuz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mantıklı mı geçmek sizce Türk Telekom fiyatları çok arttırdı malum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Alıntıyı görüntüle
hocam böyle bir uyarı aldım. adresimde fiber de var ama tt altyapısı. zaten vdsl de 80 alıyorum ve bana yetiyor. nasıl halledeceğim bunu?
tekrardan hizmet bedeli vs ödemek zorunda kalmayalım.
müşteri hizmetleriyle iletişime geçin hocam zaten web üzerinden son adımda sesli onay için aramanız gerekiyor.

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Mert Uysal
Datacenter olarak hizmet veren firmaları ucuz olsun diye satın aldıktan sonra gelen pismanlık hissi :)
alt yapı kendisine ait olmayan firmalardan network ticareti yapılmaz eger internetinize cok düskünseniz

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

basics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
guclu k
bugün türknet'e geçiş için başvurdum 2ay ücretsiz paketle birlikte, belgeleri yükledim edevletten onayladım, ancak tahmini 17 aralıkta aktivasyon tamamlanacak görünüyor, kuryeyle onaylasak daha kısa sürerdi çok yavaş bu şekilde

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Arkadaşlar ben ailemin evine comnet aldırmıştım. Bugün telefon ettiler tüm gün yok diye ve baktığımda comnet batmış. Şimdi aklımda birkaç soru var. Bunları cevaplarsanız sevinirim.
1.Turnete geçersem 2 ay cebimden para çıkmadan kullanabilecek miyim?
2. 2 ay sonra istersem turknetten çıkabilir miyim?
3. Comnet tarafında kalan ücretimi almak için ne yapmam lazım?
1-Evet konunun başında eklediğim görsele bir göz atabilirsiniz.
2-büyük ihtimalle çıkabilirsiniz çünkü herhangi bir taahütünüz yok, ama kampanya hakkında detaylı bilgi olmadıgı için kesin bir şey diyemiyorum.
3- Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok sanrım. ücretlerin geri iade edileceğini söylemişler ama gün belirtmemişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Engelle geç. İşsiz ergenin teki. Konuyu baltalıyor.
AHAHAHA ceza almış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
direk geçiş yapınca kuruluma gerek yok diye biliyorum oradan direk modemi aktif ediyolar diye biliyorum bana öyle söylediler nası lyaptınız öyle bir şey varsa bende onu seçeyim daha hızlı olur
ben kurulum için randevu oluşturdum yarın sabah 08.00 ila 13.00 arasında kurulum için gelecekler

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Evet hocam 500 tl için 100mbs için gerçekten pahalı.

Benim altyapım max 100mbs destekliyor (FTTH altyapı ile nasıl max 100 alıyorum hiçbirfikrim yok ) oyüzden şimdilik kurulum ve aktivastyon ücreti ödememek için türknet benim için mantıklı bir seçenek oluyor. 2 ay sonra baska firmalara aktivasyon ve kurulum ücreti ödemeden geçiş yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk geçiş yapınca kuruluma gerek yok diye biliyorum oradan direk modemi aktif ediyolar diye biliyorum bana öyle söylediler nası lyaptınız öyle bir şey varsa bende onu seçeyim daha hızlı olur
bizzat bu konu hakkında konuştum.

Comnet büyük ihtimalle sizden modemi geri isteyecektir oyüzden sözleşmeleri onayladıktan sonra randevu oluşturarak kurulum ekipleriyle beraber yeni bağlantınız sağlancaktır diye bilgilendirme yapılda ekstra olarak kurulum ekipleri sizinle iletişime geçtiklerinde mutlaka eski firmanızdan modeminiz kaldığıyla ilgil iletşime geçin diye bilgilendirme yapıldı.

Top Bottom