Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 19TL --- Siyah Sweatshirt

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,813
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
19 liraya alan arkadaşlardan birisinden 1 tane L bedeni 20 liraya satın alabilirim, %5.25 kar etmiş olursunuz :kekw:

siyabent

80+ Bronze
Ilk olarak net konusmadim, soru sordum. Neyin kul hakki olup olmadigini biliyorum merak etme. Mesela sana kucuk bir cizikle gelen urunu iade etmek istedigini ancak edemedigin icin kullandigini ve kullanirken urune ayriyeten zarar verip iade etmeye calismanin kul hakki olup olmadigini da biliyorum. “Kulakligi kutuda mi saklasaydim?” diyordun. Evet. Iade edeceksen eger kutuda saklayacaktin.
küçük bir çizik ve sol kulaklığın bağlantı noktasında sorun vardı kuyruk ve baş kısmında müşteri hizmetleri de stok olmadığını şuan kullanmaya devam edin stok gelince değiştireceğiz dediler insanlık hali düştü çizildi bu halen bana gelen ürünün değiştirilmesinde veya iade edilmesinde beni suçlu yapmaz

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
berkay
ARKADAŞLAR SATICI İLE İLETİŞİME GEÇTİM TAM 4700 SİPARİŞ GELMİŞ BU ŞEKİLDE BENDE TRENDYOL SATICISIYIM VE İPTAL EDERSE ÇOK FAZLA CEZA YER GENÇ Bİ GİRİŞİMCİ ARKADAŞIMIZ
İPTAL EDİLMEZSE SİPARİŞLER Bİ GENCİMİZİN İFLASI OLACAK
BEN ŞİMDİ ÜŞENMEDEN TEK TEK 8 SAYFADAN SİPARİŞ ALAN HERKESE BAKIP ETİKETLEYECEĞİM RİCAM İPTAL ETMELERİDİR
@tekno_dahisi @LORN @Revainer @ZEO. @Bünyamina @agno @MamiKK @kozkanat @Remi @patlicankebab @KasapBey @mert13377 @TinerciAlper @Sellier @elemin @quartle @seeznus @Mr.White @hamburkus @Belalı Civciv @FR13NDSLX @zapkinus @ANYA @Palo DAYI 👑 @Yağız_82 @Gurkanpiro @HacıSOFU @rtx3090tisuper @Muddi @Remi @Otobuscu06 @imzeo @sontoxic @ihaveful79 @Recaizade Mahmut Ekrem @KingDeViL
ARANIZDA ALMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR BOŞ ETİKET İÇİN KUSURA BAKMASINLAR EĞER VARSA 8 SAYFALIK KONUDA TÜM YAZANLARI ETİKETLEDİM DURUM BUDUR HOCALAR Alıntıyı görüntüle
hocam satın almadım ben açıkçası , satıcı ile değil trendyol müşteri hizmetleri ile konuştum. Muhtemelen fiyat girerken yanlışlık olmuştur diye söylendi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
ARKADAŞLAR SATICI İLE İLETİŞİME GEÇTİM TAM 4700 SİPARİŞ GELMİŞ BU ŞEKİLDE BENDE TRENDYOL SATICISIYIM VE İPTAL EDERSE ÇOK FAZLA CEZA YER GENÇ Bİ GİRİŞİMCİ ARKADAŞIMIZ
İPTAL EDİLMEZSE SİPARİŞLER Bİ GENCİMİZİN İFLASI OLACAK
BEN ŞİMDİ ÜŞENMEDEN TEK TEK 8 SAYFADAN SİPARİŞ ALAN HERKESE BAKIP ETİKETLEYECEĞİM RİCAM İPTAL ETMELERİDİR
@tekno_dahisi @LORN @Revainer @ZEO. @Bünyamina @agno @MamiKK @kozkanat @Remi @patlicankebab @KasapBey @mert13377 @TinerciAlper @Sellier @elemin @quartle @seeznus @Mr.White @hamburkus @Belalı Civciv @FR13NDSLX @zapkinus @ANYA @Palo DAYI 👑 @Yağız_82 @Gurkanpiro @HacıSOFU @rtx3090tisuper @Muddi @Remi @Otobuscu06 @imzeo @sontoxic @ihaveful79 @Recaizade Mahmut Ekrem @KingDeViL
ARANIZDA ALMAYAN ARKADAŞLARDA OLABİLİR BOŞ ETİKET İÇİN KUSURA BAKMASINLAR EĞER VARSA 8 SAYFALIK KONUDA TÜM YAZANLARI ETİKETLEDİM DURUM BUDUR HOCALAR Alıntıyı görüntüle
İptal edeyim trendyol passle almıştım umarım kabul olur

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
İsmail
küçük bir çizik ve sol kulaklığın bağlantı noktasında sorun vardı kuyruk ve baş kısmında müşteri hizmetleri de stok olmadığını şuan kullanmaya devam edin stok gelince değiştireceğiz dediler insanlık hali düştü çizildi bu halen bana gelen ürünün değiştirilmesinde veya iade edilmesinde beni suçlu yapmaz
Kullanabilirsin zaten ben sana kullanma demedim. Ancak sana geldigi haliyle simdiki hali bir mi sence? Bu islerde insanlik hali diye bir sey yok bence.

siyabent

80+ Bronze
Kullanabilirsin zaten ben sana kullanma demedim. Ancak sana geldigi haliyle simdiki hali bir mi sence? Bu islerde insanlik hali diye bir sey yok bence.
hocam demeye çalıştığım şu ürünün bana gelmiş haliyle benim gönderdiğim hali bir müşteriye satılamayacak şekilde o üründe sol kulaklığın değiştirilmesi gerekiyor ben sağ kulaklığı veya kutuyu çizsem haklısınız derdim ama zaten sol kulaklığı çizdim bende

Ne oldu olum vicdana mı geldiniz? insan gibi 2-3 alın dedik zaten her gören 2-3 alsa o stok bitmez, iptali de kolay olur. 100, 200, 300 yapıştıranlar olunca 1 saate ne stok kalır ne dükkan.

Hadi über süper ticari zekalar milletin vebaline girmeye devam edin.

quartle

80+ Gold
Ne oldu olum vicdana mı geldiniz? insan gibi 2-3 alın dedik zaten her gören 2-3 alsa o stok bitmez, iptali de kolay olur. 100, 200, 300 yapıştıranlar olunca 1 saate ne stok kalır ne dükkan.

yine sen yine boş yorum

siyabent

80+ Bronze

biz 200 300 sipariş vermesek herkes 1 tane alsa o adamlar herkesle iletişime geçecem diye gırtlağa kadar borca batardı

quartle

80+ Gold
iyi ki 350 tane almışım stoğu azaltmışım 350 150kişi teker teker alsa ne olacaktı onların hepsine ulaşılamazdı ben tekte 350ürünü iade etmiş oldum

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
İsmail
hocam demeye çalıştığım şu ürünün bana gelmiş haliyle benim gönderdiğim hali bir müşteriye satılamayacak şekilde o üründe sol kulaklığın değiştirilmesi gerekiyor ben sağ kulaklığı veya kutuyu çizsem haklısınız derdim ama zaten sol kulaklığı çizdim bende
Kondisyon diye bir terim vardir hocam. Urunun temizligi/yipranmisligi hakkinda bilgi verir. Amazon bunu ikinci el olarak satacakti. Sana geldigi halinde cok az cizik vardi ve bunu mesela 1000x birime satacakti. Ancak senin gruba attigin fotograflara bakildiginda bir yarik var artik o yuzden bunu 1000x birime degilde 900x birime satabilecek. Bu fiyat farkinin sebebi ise kondisyon olacak. (Daha net anlatmazdim. Umarim jeton dusmustur artik.)

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Ümit
2 yıkamada siyahtan bej renge döner ama güzel toz bezi olur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,041
Üyeler
167,596
Son üye
G3CE
Top Bottom