Ben aldım kendiminkini, öncesini iade etmemin sebebiyle aynı sorunu yaşıyorum hala. Hala daha çok anormal bir şekilde ekrandaki renkler bir milisaniyeliğine bozulup düzeliyor veya en son açtığım uygulamalardan biri anlık ekrana gelip gidiyor. Ne yaptıysam çözemedim. Farklı bir sistemle denedim yine çözüm olmadı. İki seçenek var artık, ya GSYNC ile alakalı bir şey var, ya da FPS ile. İki monitörün de paneli bozuk olamaz, ki sorun aynı sorun başka bir şey de değil. Aklımı yitiricem çözemedim bir türlü.
Yakın zamanda alan arkadaşlar için sorum var. Gelen ürün, iade ürün izlemini verdi mi malum iade fazla oluyor ve yoğun satış döneminden sonra almış olacağım.
2. bir sorum ise 3070ti 12700h lı laptop için uygun mu? Kardeşimin 2k monitöründe birkaç oyunda test ettim performans yeterli geldi. Laptopun detaylı özellikleri
dostlar monitörü alıp kurdum memnunumda renkler güzel ama ekranın üst tarafında özellikle beyaz görüntülerde böyle yeşil bir alan çıkıyor sizde de böyle mi sadece bende mi böyle ? değişim vs talep etmeli miyim ? bi kontrol edebilecek var mı
-ekran kartı driveri güncel
-dp port çıkarıp hdmi ile de denedim yine böyle gözüküyor
Yakın zamanda alan arkadaşlar için sorum var. Gelen ürün, iade ürün izlemini verdi mi malum iade fazla oluyor ve yoğun satış döneminden sonra almış olacağım.
2. bir sorum ise 3070ti 12700h lı laptop için uygun mu? Kardeşimin 2k monitöründe birkaç oyunda test ettim performans yeterli geldi. Laptopun detaylı özellikleri
Hayır ekranda jelatin var, bütün parçalar kablolar kapalı poşetlerde, açmak için yırtıyorsunuz vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcyi açınca otomatik görüntü gelmeme olayını çözdüm. Ayarlarda oto kapanma vs ayarları var. Onu aktif edince monitör kendini kapatıyor belli bir süre çalışmaz ise. Eğer o aktif değilse uykuda bekliyor siz pcyi açınca görüntü geliyor.
dostlar monitörü alıp kurdum memnunumda renkler güzel ama ekranın üst tarafında özellikle beyaz görüntülerde böyle yeşil bir alan çıkıyor sizde de böyle mi sadece bende mi böyle ? değişim vs talep etmeli miyim ? bi kontrol edebilecek var mı
Öncelikle çözünürlük ve hz düşürüp diğer seçeneklerle deneyin. Sadece yüksekte yapıyorsa kablo ve çıkışları kontrol edin. Hepsinde varsa, yazılımları birlikte gözden geçirin.