Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert
Beyler,

Şuan iş nasıl yapılıyor,

Kısa özet geçecek var mı hangi belgeler lazım nerden alınması lazım
e devletden öğrenci belgesi no sunu samsunga yazıyorsun ve ayrıca o öğrenci belgesine ait kişinin tc sini yazıyorsun 2 işlem bu kadar başkada yok

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Alperen Çetin
e devletden öğrenci belgesi no sunu samsunga yazıyorsun ve ayrıca o öğrenci belgesine ait kişinin tc sini yazıyorsun 2 işlem bu kadar başkada yok
Herhangi bir tanıdığımızın öğrenci belgesini be tc sini girsek olur mu?

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert
Herhangi bir tanıdığımızın öğrenci belgesini be tc sini girsek olur mu?
eğer e devletde öğrenci belgesi cıkıyorsa tc sinide biliyorsan olur ama bilgisi dahilinde olursa daha iyi olur :)

jannapref

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Yılmaz
Ben aldım kendiminkini, öncesini iade etmemin sebebiyle aynı sorunu yaşıyorum hala. Hala daha çok anormal bir şekilde ekrandaki renkler bir milisaniyeliğine bozulup düzeliyor veya en son açtığım uygulamalardan biri anlık ekrana gelip gidiyor. Ne yaptıysam çözemedim. Farklı bir sistemle denedim yine çözüm olmadı. İki seçenek var artık, ya GSYNC ile alakalı bir şey var, ya da FPS ile. İki monitörün de paneli bozuk olamaz, ki sorun aynı sorun başka bir şey de değil. Aklımı yitiricem çözemedim bir türlü.

Sayonaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cemalcan
C:\Windows\System32>diskpart

Microsoft DiskPart version 10.0.26100.1150

Copyright (C) Microsoft Corporation.
On computer: MOB-5CG4461C0R

DISKPART> list disk

Disk ### Status Size Free Dyn Gpt
-------- ------------- ------- ------- --- ---
Disk 0 Online 476 GB 0 B *
Disk 1 Online 7680 MB 0 B *

DISKPART> sel disk 1

Disk 1 is now the selected disk.

DISKPART> clean

DiskPart succeeded in cleaning the disk.

DISKPART> convert mbr

DiskPart successfully converted the selected disk to MBR format.

DISKPART> create partition primary

DiskPart succeeded in creating the specified partition.

DISKPART> format fs=fat32 quick

100 percent completed

DiskPart successfully formatted the volume.

DISKPART> assign

DiskPart successfully assigned the drive letter or mount point.

DISKPART> list disk

Disk ### Status Size Free Dyn Gpt
-------- ------------- ------- ------- --- ---
Disk 0 Online 476 GB 0 B *
* Disk 1 Online 7680 MB 0 B

DISKPART> exit

Leaving DiskPart...

C:\Windows\System32>

CMD ile sırasıyla bu adımları takip edin, bu şekilde yapınca gördü bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğiniz sorunun aynısı vardı, monitoru güncelledim, hdmi ile bağladım ve amd driverlarını ddu ile temizleyip baştan kurunca düzeldi.
İse yaradı. Teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Sert
Yakın zamanda alan arkadaşlar için sorum var. Gelen ürün, iade ürün izlemini verdi mi malum iade fazla oluyor ve yoğun satış döneminden sonra almış olacağım.
2. bir sorum ise 3070ti 12700h lı laptop için uygun mu? Kardeşimin 2k monitöründe birkaç oyunda test ettim performans yeterli geldi.
Laptopun detaylı özellikleri

ykkanka97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Kurdoğlu
IMG_2935.jpg

dostlar monitörü alıp kurdum memnunumda renkler güzel ama ekranın üst tarafında özellikle beyaz görüntülerde böyle yeşil bir alan çıkıyor sizde de böyle mi sadece bende mi böyle ? değişim vs talep etmeli miyim ? bi kontrol edebilecek var mı
-ekran kartı driveri güncel
-dp port çıkarıp hdmi ile de denedim yine böyle gözüküyor

Ekler

• IMG_2933.jpg
    IMG_2933.jpg
    3.5 MB · Hit: 69
Son düzenleme:

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hasan tosun
Yakın zamanda alan arkadaşlar için sorum var. Gelen ürün, iade ürün izlemini verdi mi malum iade fazla oluyor ve yoğun satış döneminden sonra almış olacağım.
2. bir sorum ise 3070ti 12700h lı laptop için uygun mu? Kardeşimin 2k monitöründe birkaç oyunda test ettim performans yeterli geldi.
Laptopun detaylı özellikleri
Hayır ekranda jelatin var, bütün parçalar kablolar kapalı poşetlerde, açmak için yırtıyorsunuz vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pcyi açınca otomatik görüntü gelmeme olayını çözdüm. Ayarlarda oto kapanma vs ayarları var. Onu aktif edince monitör kendini kapatıyor belli bir süre çalışmaz ise. Eğer o aktif değilse uykuda bekliyor siz pcyi açınca görüntü geliyor.

dostlar monitörü alıp kurdum memnunumda renkler güzel ama ekranın üst tarafında özellikle beyaz görüntülerde böyle yeşil bir alan çıkıyor sizde de böyle mi sadece bende mi böyle ? değişim vs talep etmeli miyim ? bi kontrol edebilecek var mı
Sadece beyaz renkte oluşan üst kısımdaki ince bir yeşillik bende de var . Fakat sadece üst kısımda var ,sağ sol ve alt kısımda göremedim.

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Coco
Öncelikle çözünürlük ve hz düşürüp diğer seçeneklerle deneyin. Sadece yüksekte yapıyorsa kablo ve çıkışları kontrol edin. Hepsinde varsa, yazılımları birlikte gözden geçirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Berkay Ocakcı
Alıntıyı görüntüle

Bu QD OLED'in alt piksel dizilimi ile alakalı. Her pikselin rgb diziliminin en üst kısmında yeşil var bu yüzden. Normal yani sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,256
Üyeler
170,331
Son üye
shapes81
Top Bottom