Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke erzan
ps5 te vrr ve 2k 120 hz aktifleşebiliyor ps5 için düşünen varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Dün monitörü açtığımda 1 saat uniformity için test etmeme rağmen ben mi farketmedim yoksa gerçekten yok muydu bilmiyorum, bugün böyle bir satır tam ölüye benzemeyen çizgi var. Moralimi bayağı bozdu. Firmware update ya da pixel clean işe yaramadı. İade mi etsem diye düşünmeye başladım.
photo_5956444445379512777_y.jpg
photo_5956444445379512771_y.jpg

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Buğra Acar
Arkadaşlar oled ekranlar kusursuz ürünler değiller, çoğu panel gri renk tonlarını verirken böyle lekeli gözüküyor, abartılı seviyede değilse gayet normal bir durum, pixel clean/image clean özelliği bunun için eklenmiş, ayrıca ürünleri kullandıkça zaman geçtikçe panel daha iyi hale gelecektir. bende LG 45gr95qe modeli var ilk aldığımda ekran yine böyle lekeli ve gri tonlarda sorun vardı ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum suan sorunsuz, yani OLED panel kullanıyor iseniz bu durumlara alışıp zaman vermeniz gerekli...

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Arkadaşlar oled ekranlar kusursuz ürünler değiller, çoğu panel gri renk tonlarını verirken böyle lekeli gözüküyor, abartılı seviyede değilse gayet normal bir durum, pixel clean/image clean özelliği bunun için eklenmiş, ayrıca ürünleri kullandıkça zaman geçtikçe panel daha iyi hale gelecektir. bende LG 45gr95qe modeli var ilk aldığımda ekran yine böyle lekeli ve gri tonlarda sorun vardı ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum suan sorunsuz, yani OLED panel kullanıyor iseniz bu durumlara alışıp zaman vermeniz gerekli...
3 üstteki mesajıma yorum yapabilir misiniz? Muhtemelen iade edip tekrar alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hasan
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Berkay Ocakcı
Dün monitörü açtığımda 1 saat uniformity için test etmeme rağmen ben mi farketmedim yoksa gerçekten yok muydu bilmiyorum, bugün böyle bir satır tam ölüye benzemeyen çizgi var. Moralimi bayağı bozdu. Firmware update ya da pixel clean işe yaramadı. İade mi etsem diye düşünmeye başladım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Oled paneller hassas olsa da bir iki günde bu hale gelecek kadar dayanıksız değiller. Muhtemelen fabrikasyon hatası ile geldi ürün. İade şansınız varsa iade edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Sert
Alan arkadaşlar ekranı standın izin verdiği en alçak noktaya getirip ekranın en üst noktasıyla masa arasındaki uzaklığı ölçebilir mi? Masamın üstünde raf var, ölçü açısından kısıtlar mı merak ediyorum. Bunun sipariş verdikten sonra aklıma gelmesi biraz manidar oldu ama umarım sorun çıkmaz.:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,256
Üyeler
170,331
Son üye
shapes81
Top Bottom