Neler Yeni

🔥İndirim Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed
Arkadaşlar iade süresi ne kadar sürüyor 13 ünde teslim aldılar hala iade alındı kısmında ne mail geldi ne bir şey.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert
orası öylede ben takıntııyım hocam :D 140 watt çeken laptoptan bilgisayara geçtik. Şimdi monitör eski laptop kadar enerji çekmesi hoşuma gitmedi :D
Ya totalde aylık olarak günde 6 saat açık kaldımı sana vuracağı max 200 TL ya var ya yoktur

Container

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yekta Gelen
Ben de aranıza katıldım bugün teslim aldım. Henüz ekran kartım gelmediği için takıp test edeceğim bir sistemim olmasa da iyi fiyata geldi, teşekkür ederim haber veren arkadaşa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
Sorunlu ürün geldi, sadece belli şartlarda görünen bir dik çizgi var. Test ettikleri ortamda muhtemelen belli olmayacağından hiç uğraşmadan beğenmedim diyerek iade edip tekrar almak istiyorum. Kutusunu vs. açtım ama jelatinini sökmedim. Hangi seçeneği seçmeliyim fikri olan var mı?
1742317778510.png
1742317803979.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklısı rengine çamur atmak gibi geldi, kullanmaktan vazgeçtim desem kutusunu açmış olmak tuhaf oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Berkay Ocakcı
Sorunlu ürün geldi, sadece belli şartlarda görünen bir dik çizgi var. Test ettikleri ortamda muhtemelen belli olmayacağından hiç uğraşmadan beğenmedim diyerek iade edip tekrar almak istiyorum. Kutusunu vs. açtım ama jelatinini sökmedim. Hangi seçeneği seçmeliyim fikri olan var mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklısı rengine çamur atmak gibi geldi, kullanmaktan vazgeçtim desem kutusunu açmış olmak tuhaf oluyor.
Hocam iade kısmında sorun çıkarmıyorlar. Vazgeçtim diyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke erzan
oyundan çıkışlarda zaman zaman normal masaüstündeyken böyle titremeler oluyor başka başına gelen var mı acaca hdr açık gysnc açık 1050 ti ekran kartı 2k 240 hz modda display kablo bağlantısında https://streamable.com/k60ara monitorden mi yoksa yazılımsal mı anlayamadım

oyundan çıkışlarda zaman zaman normal masaüstündeyken böyle titremeler oluyor başka başına gelen var mı acaca hdr açık gysnc açık 1050 ti ekran kartı 2k 240 hz modda display kablo bağlantısında https://streamable.com/k60ara monitorden mi yoksa yazılımsal mı anlayamadım
Bende de tarayıcıda YouTube gibi sitelerde fareyi hareket ettirince ekranın bazı kısımlarında renkler git gel şeklinde oynuyordu. Özellikle siyah tonuna yakın yerlerde . Monitörün freesync kapalı yapınca düzeldi diye hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
berke erzan
Bende de tarayıcıda YouTube gibi sitelerde fareyi hareket ettirince ekranın bazı kısımlarında renkler git gel şeklinde oynuyordu. Özellikle siyah tonuna yakın yerlerde . Monitörün freesync kapalı yapınca düzeldi diye hatırlıyorum.
Freesyncle alakalı olduğunu söylüyorlarda bu titremenin olması normal mi panelle alakalı bir sorunsa iadeyi düşünüyorumda o yüzden kafam karıştı

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Batuhan Altunay
teşekkürler kayıt olduktan sonra indirimli fiyatı bulamamıştım, bu link üzerinden 17 bin tl'ye satın almış oldum. Acaba hangi kargo ile gönderim yapıyorlar?
hayırlı olsun çoğu zaman hepsijet ile kargoluyorlar

Casthrow

80+
Arkadaşlar beyaz renkte dikkatli bakınca fark edilen dikey çizgiler var gibi sanki tüm ekranda. Bu OLED'lerde genel olarak mı var yoksa benim ürünümde olan bir kusur mu? Fotoğrafta göstermeye çalıştım çizgileri. Siz de kontrol eder misiniz beyaz renkte

Bu siteden ölü piksel testi yaparken beyaz renkte fark ettim.

Ekler

• ss1.jpg
    ss1.jpg
    2 MB · Hit: 51
  • ss2.jpg
    ss2.jpg
    89.7 KB · Hit: 51
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,256