🔥İndirim 🔥🔥Pegasus 1€+vergiler ile uçak bileti

arifdgc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Pegasus 20. Yılına özel kampanyayı başlattı. Avrupada birçok lokasyon uygun fiyatlardan satılıyor.
Aralıkta Milano gidiş dönüş 2700 e aldım

Ekler

• IMG_8555.webp
    IMG_8555.webp
    100.5 KB · Hit: 1,608
Pegasus 20. Yılına özel kampanyayı başlattı. Avrupada birçok lokasyon uygun fiyatlardan satılıyor.
Avrupa turu ayarlıyorum yıl sonuna hayırlısıyla bu arada soruları olan varsa bu konu altında sorabilirsiniz deneyimli olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şu an paranız yoksa kendinizi kasmayın her sene her dönem oluyor bu kampanya şu an olmuyorsa sonraki sene gidersiniz

Ya bunlar harika fırsatlar da. Vizeye bi ton para bayılıyorsun bir de çıkacak mı edecek mi onlar var, vize çıkanlar da genelde banka hesabında nal gibi parası olanlar oluyor. O adamlarda böyle indirimleri kovalamaz.
Yeşil pasaporta sahip olanlar için kaçmaz fırsat valla. Takip edin pegasus çok yapıyor böyle olaylar sene içinde.

Ya bunlar harika fırsatlar da. Vizeye bi ton para bayılıyorsun bir de çıkacak mı edecek mi onlar var, vize çıkanlar da genelde banka hesabında nal gibi parası olanlar oluyor. O adamlarda böyle indirimleri kovalamaz.
Yeşil pasaporta sahip olanlar için kaçmaz fırsat valla. Takip edin pegasus çok yapıyor böyle olaylar sene içinde.
İlk önce vizesiz ülkelere gitmeyi düşünebilirsin

Yeşil pasaportu olan birinin trye dönmemesi lazım o pasaport bitene kadar her şey aşırı uygun

Ayrıca
İlk önce vizesiz ülkelere gitmeyi düşünebilirsin

Daha sonra vizeli ülkelere kabul alma olasılığı artıyormuş sanırım öyle bir söylenti var ama ne derece doğru bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avrupa turu ayarlıyorum yıl sonuna hayırlısıyla bu arada soruları olan varsa bu konu altında sorabilirsiniz deneyimli olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şu an paranız yoksa kendinizi kasmayın her sene her dönem oluyor bu kampanya şu an olmuyorsa sonraki sene gidersiniz
Hayırlı yolculuklar reisim uçakla mı?
Ayrıca uçakla ise kabataslak ne kadar tutuyor TL olarak.

Daha sonra vizeli ülkelere kabul alma olasılığı artıyormuş sanırım öyle bir söylenti var ama ne derece doğru bilmiyorum.
Ben onu kastederek yazmamıştım ancak vizesiz de dolaşılabilen Japonya,Rusya, balkan ülkeleri ve çeşitli orta asya ülkeleri mevcut. Bunların içinde Türki Cumhuriyetler var. Benim kanaatimce bu kadar nimetten bir faydalandıktan sonra vize isteyen ülkelere gitmek daha mantıklı ve kolay olacaktır.

Hayırlı yolculuklar reisim uçakla mı?
Ayrıca uçakla ise kabataslak ne kadar tutuyor TL olarak.
Uçakla evet ya şu anda net bir rakam vermekte zor daha rotamı tam çizmedim ama demin viyanaya baktım 800-900 tl civarına gidiş biletleri bulunuyor

aynen kampanya sürekli oluyor.
Bende o şekilde yapmak istiyorum ama hem üniversite okuyup hem gezmek zor oluyor tarihler uyuşmuyor sınav oluyor vs. Durum böyle olunca şehir şehir geziyorum

aynen kampanya sürekli oluyor.
Bende o şekilde yapmak istiyorum ama hem üniversite okuyup hem gezmek zor oluyor tarihler uyuşmuyor sınav oluyor vs. Durum böyle olunca şehir şehir geziyorum
Ben baktım yaz aylarında da 40-50 Euro biletler fiyat değişmiyor.

Geri