Çözüldü✓ Elektrik kesildi PSU bozuldu

saiansaga

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar. Oturduğum bölgede geceleri sık sık elektrik kesiliyor bundan dolayı güç kaynağım bozulmuş olabilir. Aslında her zaman elektrik kesintisinden sonra pc çalışmaya devam etti.

Pc kapalıyken prizden çıkarıp geri taktığımda pc bi daha açılmadı, bir sürü yöntem denedim işe yaramadı en son başka psu ile denedim pc açıldı.

Yani buna rağmen PSU elektrik kesintisinden bozulmuş olabilir mi? ya da eve gelen elektrik de mi sorun var?

Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim, yeni PSU sipariş ettim yok yere yine aynısı olsun istemiyorum.

PSU Marka modeli tahmin mi ediyoruz ?

Anlık elektrik kesintisi olarak kayıtlara geçtiyse dağıtım şirketinde, bir dilekçe falan verip ücretini isteyebilirsiniz.

Psu tuşu açıktayken prize mi taktın peki, ben doğru mu anladım?

hocam eli yuzu duzgun psularda bu durumlar icin fazlasiyla onlem aliniyor ama piyango vuruyor illa ki bazen birilerimizi. yapicak bir sey yok. psu'nun garantisi varsa garantiye gonderin. eviniz cok insaatin oldugu ve elektrigin dengesiz oldugu bir bolgede ise biraz daha ust sinif bir psu alabilirsiniz. akim korumali prizler de pek cok seyin onune geciyor psu'ya kalmadan. hem cok daha ucuza alinabilen bir urun. gecmis olsun tekrardan.

Psu tuşu açıktayken prize mi taktın peki, ben doğru mu anladım?
evet, psu tuşunu kapattığımı hiç hatırlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam eli yuzu duzgun psularda bu durumlar icin fazlasiyla onlem aliniyor ama piyango vuruyor illa ki bazen birilerimizi. yapicak bir sey yok. psu'nun garantisi varsa garantiye gonderin. eviniz cok insaatin oldugu ve elektrigin dengesiz oldugu bir bolgede ise biraz daha ust sinif bir psu alabilirsiniz. akim korumali prizler de pek cok seyin onune geciyor psu'ya kalmadan. hem cok daha ucuza alinabilen bir urun. gecmis olsun tekrarda
Sağ olun hocam, bir tane de akım korumalı priz alırım o halde.

Son düzenleme:
evet, psu tuşunu kapattığımı hiç hatırlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağ olun hocam, bir tane de akım korumalı priz alırım o halde.
bütçe varsa temizinden ups daha iyi olacaktır

geçen hafta cumartesi günü bilgisayar durduk yere kapandı ve açılmadı denediğim şeyler üzerine sorunun psudan kaynaklı olduğunu doğruladım yeni psu aldım dün akşam şuan sorunsuz çalışıyor

Akım korumalı priz alsaydın keşke dostum.

Akım korumalı priz alsaydın keşke dostum.
Rastgele hiç bakmadan bilinmedik dandik bi akım korumalı priz almıştım 2 haftaya bozulmuştu haliyle şimdi daha kaliteli bir şey alıcam schneider markası önerisi gördüm kaliteli duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,788
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri