İphone 13 hala alınır mı sıfır?

Sweyetsn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Arkadaşlar selam, yarın telefoncu gezeceğim telefoncular sıfır kapalı kutu iPhone 13 beyaz rengini, 31.500 31'e sattıklarını biliyorum bulamazsam o fiyata 34 bine 0 almayı düşünüyorum mediamarktan şarj kafası var zaten. S24 FE önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim kamera benim için çok çok önemli bir detay, S24 FE kamerası çok yapay gibi duruyor 13'e göre iOS eco sistemine de alıştım 60 Hz benim için problem değil sosyal medya da takılıyorum daha önceden kullandım çok çok memnunum ne diyorsunuz telefonculardan sıfır kapalı kutu alınır mı?

Arkadaşlar selam, yarın telefoncu gezeceğim telefoncular sıfır kapalı kutu iPhone 13 beyaz rengini, 31.500 31'e sattıklarını biliyorum bulamazsam o fiyata 34 bine 0 almayı düşünüyorum mediamarktan şarj kafası var zaten. S24 FE önerecek arkadaşlara şimdiden söyleyeyim kamera benim için çok çok önemli bir detay, S24 FE kamerası çok yapay gibi duruyor 13'e göre iOS eco sistemine de alıştım 60 Hz benim için problem değil sosyal medya da takılıyorum daha önceden kullandım çok çok memnunum ne diyorsunuz telefonculardan sıfır kapalı kutu alınır mı?
3 nesil eski telefon alınmaz 30k ya git 30 k ya kaçak iphone 15 al daha iyi yurtdışı

3 nesil eski telefon alınmaz 30k ya git 30 k ya kaçak iphone 15 al daha iyi yurtdışı
Yurt dışı kullanmak istemiyorum hocam çift telefon taşımaktan vazgeçtiğim için. S24FE Kamerası çok daha iyi diye onu seçmek istiyorum ve ayriyeten apple ios eco sistemine alıştığım için. İki telefonu da denedim.

Alınmaz bence. Ben iphone 14ümü satıyom, yerine nothing phone 1 kullanıyorum. Whatsappda fotograf atarken problem cıkartması ve ön kamera kalitesizliği haricinde iyi telefon :D Eğer kamera önemliyse server kayıtlı mi 15 ultralara bakabilirsin.

Alınmaz bence. Ben iphone 14ümü satıyom, yerine nothing phone 1 kullanıyorum. Whatsappda fotograf atarken problem cıkartması ve ön kamera kalitesizliği haricinde iyi telefon :D Eğer kamera önemliyse server kayıtlı mi 15 ultralara bakabilirsin.
Hocam yurt dışına girmek istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ileri de bir sıkıntı olursa iphonelar çok zarar ettirmeden satılıyor, samsunglar da değer fazla düşüyor.

Yurt dışı kullanmak istemiyorum hocam çift telefon taşımaktan vazgeçtiğim için. S24FE Kamerası çok daha iyi diye onu seçmek istiyorum ve ayriyeten apple ios eco sistemine alıştığım için. İki telefonu da denedim.
yurtdışına niye çift telefon taşıyorsunuz onu anlamadım temmuz 1 de hat taksanız aralıga kadar normal sim sonra 1 ay e sim sonra sıfırlanıyor zaten yeni yıl giriyor 8 ay kullanıyorsun zaten sonrada telefoncular uzatıyor süreyi bir şekilde

S24 FE al

yurtdışına niye çift telefon taşıyorsunuz onu anlamadım temmuz 1 de hat taksanız kasıma kadar normal sim sonra 2 ay e sim sonra sıfırlanıyor zaten yeni yıl giriyor 8 ay kullanıyorsun zaten sonrada telefoncular uzatıyor süreyi bir şekilde
Mi falan kullanmam hocam, işte yurt dışı telefon istemiyorum baştan söyleyeyim hiç uğraşamam yani kafam rahat etsin kafasındayım.

Denedim 13'e göre kamerası çok yapay çekiyor.

seneye destek kesilcek çünkü iphone 17 çıkcak sıra 14 e gelcek

seneye destek kesilcek çünkü iphone 17 çıkcak sıra 14 e gelcek
Muhtemelen 13 alacağım hocam ya karar verdim s24fe alıp memnun olmayıp zarar etmektense ip 13 alayım çok memnundum çünkü.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler Kararımı verdim.

Muhtemelen 13 alacağım hocam ya karar verdim s24fe alıp memnun olmayıp zarar etmektense ip 13 alayım çok memnundum çünkü.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler Kararımı verdim.
yani kendi kararın s24 alsan 100 sene sonra olsa bile yazılım atar kurtarırdın ben j7 kullanıyom halen

iPhone alınmak isteniyor ancak onay gerekli. Almak isteniyorsa alınabilir.
Onayınıza falan ihtiyacım yok hocam teşekkürler. Yarın S24FE İphone 13 kamerasını mağazalar da karşılaştırıp karar vereceğim halen karasızım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,520
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri