RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,838
Yapıstırdım gpuya cıkarırken yarısı geldi yarısı bantta kaldıUygulaması çok da zor değildi aslında. 3 kere kurulum yaptım sorun yaşamamıştım.
Yapıstırdım gpuya cıkarırken yarısı geldi yarısı bantta kaldıUygulaması çok da zor değildi aslında. 3 kere kurulum yaptım sorun yaşamamıştım.
Yapıstırdım gpuya cıkarırken yarısı geldi yarısı bantta kaldı
Hocam bunu CPU ya taksam nasıl olur
Tırnagı soktum oraya çektim işte yarısına kadar normal sonra i baktım komple elime gelmeye basladı düzgün olan tarafları da dagıttı falan bir şekilde topladım ama düzgün olmadı 3-5 derece düştü mx6 ile ek yaptım 3-4 derece daha düştü suan sadece mx6 var en başa döndüm yineYapıştırdıktan sonra cımbız gibi bir uçla sağ tarafından tutup, sol tarafından bantı çekeceksin aslında hocam.
Memnun kalmaması için sebep yok aslında normal şartlarda da MX6 gibi performans vermesi gerek belki boşta garip davranıyor olabilir stok gelse thermalright helios' a alıcam yineArkadaşın CPU'ya takmıştım. O çok memnun kalmamıştı. Çünkü arada IHS var, direkt çipe temas etmiyor. Kendimde kullanmadım.
bende am5 9700x, ak620 digital soğutucu ile deneyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek şuan mx-6 sürülü.Arkadaşın CPU'ya takmıştım. O çok memnun kalmamıştı. Çünkü arada IHS var, direkt çipe temas etmiyor. Kendimde kullanmadım.
Tırnagı soktum oraya çektim işte yarısına kadar normal sonra i baktım komple elime gelmeye basladı düzgün olan tarafları da dagıttı falan bir şekilde topladım ama düzgün olmadı 3-5 derece düştü mx6 ile ek yaptım 3-4 derece daha düştü suan sadece mx6 var en başa döndüm yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Memnun kalmaması için sebep yok aslında normal şartlarda da MX6 gibi performans vermesi gerek belki boşta garip davranıyor olabilir stok gelse thermalright helios' a alıcam yine
bende am5 9700x, ak620 digital soğutucu ile deneyeceğim bakalım nasıl sonuç verecek şuan mx-6 sürülü.
PTM' in gelmesini beklemem heralde yaPTM ile deneyebilirsin bir de hocam.
Bilemedim. Acaba onda mı sorun çıktı anlayamadım. Ben kendimde kullanasım var da. Daha değişim gelmedi diye bakmıyorum da.
Bekliyorum hocam yorumunu/incelemeni.
PTM' in gelmesini beklemem heralde ya
Termal macun kullanırkenki sıcaklık değerleri nasıldı hocam
Benim Sapphire Nitro+RX 6900 XT SE kartım sürekli pump out yapıyor 4-5 gün önce Thermalright TF7 ile macunu yeniledim furmakta sıcaklıklar 84-85lerden 74-75 derecelere geriledi ama kart bu macunlada pump out yaptı şu anda 83-84 derecleri görüyorum sizce ptm7950 alsam dereceleri 70 altına indirebilir miyimTermal macun kullandıktan sonra en geç 1 ay içinde pump out yapıyordu ve throttle’a giriyordu. Pump out yapmayana kadar dereceler aşağı yukarı aynıydı.
Benim Sapphire Nitro+RX 6900 XT SE kartım sürekli pump out yapıyor 4-5 gün önce Thermalright TF7 ile macunu yeniledim furmakta sıcaklıklar 84-85lerden 74-75 derecelere geriledi ama kart bu macunlada pump out yaptı şu anda 83-84 derecleri görüyorum sizce ptm7950 alsam dereceleri 70 altına indirebilir miyim