Hocam fiyat bu denli düşünce bu işe giriştim şimdiİndirim sürekli aynı hesaptan olmuyor mu ki? Denedin mi hiç?
Hocam fiyat bu denli düşünce bu işe giriştim şimdiİndirim sürekli aynı hesaptan olmuyor mu ki? Denedin mi hiç?
360 beklenmeli de rgb den değil. Bende var çok ısınıyor diye kapatmıştım malum yanma riski olduğundan ısıyı ne kadar azaltırsak kârdır.360hz lik modeli beklenmeli mi ? Gözüm hep onda kaldı rgb si var diye.
Kesin gelir mi hocam. Çok bekledim fiyatta çok cazip. Şimdi bu 16.700 ise onuda 18.5tan falan getirseler çok iyi olur360 beklenmeli de rgb den değil. Bende var çok ısınıyor diye kapatmıştım malum yanma riski olduğundan ısıyı ne kadar azaltırsak kârdır.
Hocam taksit seçeneği varmıAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ziraat bankkarttan 250tl puanda geldi, teşekkürler.
4 taksit yapabilirsinHocam taksit seçeneği varmı
Hocam o model hem bir üst model panel hem de 360hz, o yüzden 18.5 çok zor onun için belki 23-25 civarlarına gelir.Kesin gelir mi hocam. Çok bekledim fiyatta çok cazip. Şimdi bu 16.700 ise onuda 18.5tan falan getirseler çok iyi olur
Hocam o model hem bir üst model panel hem de 360hz, o yüzden 18.5 çok zor onun için belki 23-25 civarlarına gelir.
@StrangerIX hocam aldım ürünü, bir sorun çıkmadı, isterse bütün ülke aynı barkodu kullansın sorun olmuyor anlaşılan.
hocam 20 ye geldi 1 ay önce. O yüzden dedimHocam o model hem bir üst model panel hem de 360hz, o yüzden 18.5 çok zor onun için belki 23-25 civarlarına gelir.
@StrangerIX hocam aldım ürünü, bir sorun çıkmadı, isterse bütün ülke aynı barkodu kullansın sorun olmuyor anlaşılan.
OLED olan bu değil hocam.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu dimi fiyat 9600 oldu doğru dimi
Aaa ben kaçırmışım, o zaman kesin beklenir, ben almış bulundum ama getirirlerse onu alırım açıkçası. 360hz'in akıcılığı illa ki farklıdır.hocam 20 ye geldi 1 ay önce. O yüzden dedim![]()
oled bulamadımOLED olan bu değil hocam.
Aaa ben kaçırmışım, o zaman kesin beklenir, ben almış bulundum ama getirirlerse onu alırım açıkçası. 360hz'in akıcılığı illa ki farklıdır.