MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

Alıntıyı görüntüle

şöyle bi eq ayarı yaptım biraz daha iyi oldu ses kalitesi isteyen yapıp deneyebilir
ya ben biraz daha denedim şimdi sol tarafından az ses geliyor ve arada cızırtı sesi geliyor sesi çok yükseltince sadece solda ama bu sende de var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

şöyle bi eq ayarı yaptım biraz daha iyi oldu ses kalitesi isteyen yapıp deneyebilir
programın linkini alabilir miyim.

bilemedim bassları öyle bangır bangır titretmiyor beni ben sevmedim kulak içi buds 2 proda daha iyi hissettiriyordu bana.öyle kötülerden değil ama.
Kanka oyun kulaklığı ya zaten bu yanii öyle buds 2 pro ile nasıl karşılaştırıyon ki?

ama dediğim gibi cihazım arızalı bende böyle olabilir.360 olayına baktım daha önce kulak içi harici denememiştim ama çok başarılı gelmedi bana tam ayırt edemedim yani.

bilemedim bassları öyle bangır bangır titretmiyor beni ben sevmedim kulak içi buds 2 proda daha iyi hissettiriyordu bana.öyle kötülerden değil ama.
bangır bangır titretmez zaten sadece bass istiyorum derseniz kendi uygulaması olan mchose hub üzerinden 30 60 120 parametrelerini arttırın öyle de dengeli bir ses elde etmezsiniz eq ayarlarını kurcalayın istediğiniz sonuca varırsınız zaten

ya ben biraz daha denedim şimdi sol tarafından az ses geliyor ve arada cızırtı sesi geliyor sesi çok yükseltince sadece solda ama bu sende de var mı?
hayır bende herhangi bir cızırtı sesi ya da ses farkı yok

bangır bangır titretmez zaten sadece bass istiyorum derseniz kendi uygulaması olan mchose hub üzerinden 30 60 120 parametrelerini arttırın öyle de dengeli bir ses elde etmezsiniz eq ayarlarını kurcalayın istediğiniz sonuca varırsınız zaten

hayır bende herhangi bir cızırtı sesi ya da ses farkı yok
sence fiyatını hak ediyor mu ilk izlenim olsa da memnun musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,959
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri