❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

Nasıl ses kalitesi?
Oyunlarda hiç denediniz mi?

Oyunda denemedim ancak ses kalitesi güzel ve güç yeterli. Tabii ki bir jbl vs. gibi değil ancak ben ofiste denedim bir önceki indirimden aldığımı arkadaşlar az önce sipariş etti 1er tane.

kesinlikle kalitesiz değil fuxi h7 kullanıyorum ses oldukca iyi (7.1 kötü) malzeme kalitesi olarakda pek bişey bekleme ama tatmin eder
Pusat lite 7.1 RGB den kötüyse almam hocam nasıl ses fps oyunları için ses kasılıyor mu?

brown switch görünce üzüldüm bu mesaj rahatlattı teşekkürler :D
Geçenlerde Trendyol'da aynı fiyata düşmüştü o zaman denemek için almıştım , zararsız yine aynı fiyata sattım.

Pusat lite 7.1 RGB den kötüyse almam hocam nasıl ses fps oyunları için ses kasılıyor mu?
fuxi h7 için cs2 oynarken bir çok arakdaş sordu hangi kullaklık kullanıyorsun diye streo modunda çok güzel doğru yerden ses kasılıyor ama bu kulaklık için bişey diyemem

Açıkçası fikrim yok. Herkes iade konusunda pürüz çıkarıyor demiş Havit için. Normalde kısa süre deneyip memnun kalmadığınızda direk 14 gün içinde sebep göstermeden iade edebilmeniz lazım.
İnşallah sıkıntılı bir ürün değildir. Havitin sadece 2 3 farklı model kulaklığını kullandım. İlk kez diğer ürünleri deneyeceğim. Bakalım artık.

Ses kalitesi nasıl müzik film ve oyun için ağırlıklı fps oyunları için alınır mı? Kronik sıkıntısı var mı?
h7 kullandim cok kotuydu. 1600 e bunu alacaktim ben ama sonradan farkli bir kulaklik aldim stok olmadigi icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,650
Üyeler
183,452
Son üye
pearlex
Geri