Reveng
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Kz castor, kz dawn iki tane, mouse skates, termal ped, iki tane mousepad biri arkadaşımın birde yemek çantası. Para olunca daha devam edicem.Ben de.
Bu arada neler aldınız hocam?
Kz castor, kz dawn iki tane, mouse skates, termal ped, iki tane mousepad biri arkadaşımın birde yemek çantası. Para olunca daha devam edicem.Ben de.
Bu arada neler aldınız hocam?
Benim siparişlere benziyor.Kz castor, kz dawn iki tane, mouse skates, termal ped, iki tane mousepad biri arkadaşımın birde yemek çantası. Para olunca daha devam edicem.![]()
Siz ne verdiniz hocam?Benim siparişlere benziyor.![]()
Seçeneklerde mikrofonlu modeli varBu kulaklığın mikrofonu var mı hocam fps oyunları için almayı düşünüyorum ?
mikrofonları bu kulaklıkların baya kötü oluyorBu kulaklığın mikrofonu var mı hocam fps oyunları için almayı düşünüyorum ?
FPS oyunları için gitmez o zamanmikrofonları bu kulaklıkların baya kötü oluyor
Teşekkür ediyorum hocamSeçeneklerde mikrofonlu modeli var
Harici bir mikrofon satın alabilirsin yine shein de fifinenin bir mikrofonu 600-700 arası paraya denk geliyordu. Bence ses kalitesi önemli mikrofon çözülür.FPS oyunları için gitmez o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ediyorum hocam
Kargo, vergi vs konularda çekincesi olan arkadaşlar rahat olsunlar sorunsuz geliyor.FPS oyunları için gitmez o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ediyorum hocam
İki keycaps ve bir iem kulaklık aldım iem kulaklık tr ye giriş yaptı keycapslerden memnunumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülek
Keycapslerin linkini atabilir misiniz hocam?İki keycaps ve bir iem kulaklık aldım iem kulaklık tr ye giriş yaptı keycapslerden memnunumAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
USB'den USB uzatma kablosu, keycaps, 2 tane mouse pad, coiled kablo, type c kablo ve aklıma gelmeyen birkaç şey daha şey.Siz ne verdiniz hocam?
Hangi keycapsi aldınız hocam bende alayım.USB'den USB uzatma kablosu, keycaps, 2 tane mouse pad, coiled kablo, type c kablo ve aklıma gelmeyen birkaç şey daha şey.