Neden iade ettin?Konu ilk açıldığında sipariş etmiştim. Teslim almadan iade ettim. Param hala hesaba gelmedi![]()
Fanları ve pompanın rgbsini birbirine bağlayıp son kablonun ucuyla anakarta bağlıyorsun yanması lazım.Bende bu konuyu görüp almıştım r7 7800x3d için bir kaç chrome sekmesi açıkken sıcaklık bu şekilde.
Sadece fanların rgb'sini açamadım bütün kabloları bağlamama rağmen onun dışında gayet memnunum.
Alıntıyı görüntüle
Kasam beyaz o yüzden beyaz bi sıvı soğutucu alacağımNeden iade ettin?
İade sebebi nedir. Para bankaya bağlı 2 veya 7 iş günü arasında hesaba yatar eğer hala yatmadıysa incehesap darla.Konu ilk açıldığında sipariş etmiştim. Teslim almadan iade ettim. Param hala hesaba gelmedi![]()
LE360 V2 White gelseydi alırdın.Kasam beyaz o yüzden beyaz bi sıvı soğutucu alacağım
Bende sadece pompanın rgb'si yanıyor ayrı taktığım için heralde senin dediğini bi deniyeyimFanları ve pompanın rgbsini birbirine bağlayıp son kablonun ucuyla anakarta bağlıyorsun yanması lazım.
O gelene kadar bende para kalmadı sayılırİade sebebi nedir. Para bankaya bağlı 2 veya 7 iş günü arasında hesaba yatar eğer hala yatmadıysa incehesap darla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
LE360 V2 White gelseydi alırdın.
Bu işini görür.Büyük firmalar artık şu Thermal Grizzly nin Duronaut macununu getirseler de alsam. YD da en iyi macun Halnziye P17 görünüyor ama ülkemiz de yok.