İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

Daha fazla Rpm e çıkar mı pump fan girişine bağlasam?
Herhangi bir PWM girişinde hangi yüzdelik belirlediysen onu görür üzerine çıkmaz. Pompa max 3400rpm fanlar 2100rpm görüyor.

Belli zaman sıvı soğutmayı kullandıktan sonra kafam attı ve aynı koşullar da aynı macun ile test ettim. Bu macunu o kadar beğenmesem de kendi macunlarına göre çok daha iyi iş çıkardı.

Öncesi Deepcool LE360 V2 de üzerine uygulanmış şekilde gelen macun. Thermalright PS120 SE de TF7 macun.
Test de kullandığım Pullsar Ice Dragon macun. Eski inceleme (Link).

Önce den Cooler Master Mastergel Maker ile Pullsar Ice Dragon macun kıyaslama testi yapmıştım ve aralarında 1.5 derecelik fark vardı. Cooler Master daha iyi sonuç verdiğinden macunu beğenmeyip kutuya koymuştum. Macun neredeyse 3 senedir kutu da yatıyor. Ona rağmen sıcaklık 2 ila 4 derece düşüş vardı ve sıcaklık dalgalanması daha az oluyordu. Tavsiyem bu sıvı soğutucuyu alır almaz adam akıllı macun ile kullanın derim.

Pea-Size Thermal Paste method.
Screenshot_2.webp

Presleme ve ısıyla beraber homojen bir şekilde yayılıyor. Ryzen işlemciler de en iyi yöntemdir.

OC
All Core: 5.2GHz
CPU Core Voltaj (Override Mode): 1.25v
PBO-CPB: Disabled
Fanlar: 100% (Sıvı Soğutma-Pompa) 100%

LE360 V2
LE360 V2 AIDA 5.2GHz.webp
LE360 V2 CINE 5.2GHz.webp

PS120 SE
PS120 SE AIDA 5.2GHz.webp
PS120 SE CINE 5.2GHz.webp

PBO
PBO: Advanced
PBO Limits: Motherboard
CPU Boost Clock Override: Enable (Positive)
Max CPU Boost Clock Override(+): 200MHz
Curve Optimizer: Negative 30
Core Performans Boost: Enabled

Fanlar: 100% (Sıvı Soğutma-Pompa) 100%

LE360 V2
LE360 V2 AIDA PBO.webp
LE360 V2 CINE PBO.webp

PS120 SE
PS120 SE AIDA PBO.webp
PS120 SE CINE PBO.webp

Son düzenleme:
Konu ilk açıldığında sipariş etmiştim. Teslim almadan iade ettim. Param hala hesaba gelmedi:D

Bende bu konuyu görüp almıştım r7 7800x3d için bir kaç chrome sekmesi açıkken sıcaklık bu şekilde.
Sadece fanların rgb'sini açamadım bütün kabloları bağlamama rağmen onun dışında gayet memnunum.
1757979204407.webp

Bende bu konuyu görüp almıştım r7 7800x3d için bir kaç chrome sekmesi açıkken sıcaklık bu şekilde.
Sadece fanların rgb'sini açamadım bütün kabloları bağlamama rağmen onun dışında gayet memnunum.
Alıntıyı görüntüle
Fanları ve pompanın rgbsini birbirine bağlayıp son kablonun ucuyla anakarta bağlıyorsun yanması lazım.

Konu ilk açıldığında sipariş etmiştim. Teslim almadan iade ettim. Param hala hesaba gelmedi:D
İade sebebi nedir. Para bankaya bağlı 2 veya 7 iş günü arasında hesaba yatar eğer hala yatmadıysa incehesap darla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasam beyaz o yüzden beyaz bi sıvı soğutucu alacağım
LE360 V2 White gelseydi alırdın.

İade sebebi nedir. Para bankaya bağlı 2 veya 7 iş günü arasında hesaba yatar eğer hala yatmadıysa incehesap darla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LE360 V2 White gelseydi alırdın.
O gelene kadar bende para kalmadı sayılır :D

Büyük firmalar artık şu Thermal Grizzly nin Duronaut macununu getirseler de alsam. YD da en iyi macun Halnziye P17 görünüyor ama ülkemiz de yok.

Büyük firmalar artık şu Thermal Grizzly nin Duronaut macununu getirseler de alsam. YD da en iyi macun Halnziye P17 görünüyor ama ülkemiz de yok.
Bu işini görür.

Geri