Yardım IPhone almak istiyorum fakat hangisini almalıyım

O tarz içeriklerin çoğu fake, bir de o şikayetlerin sebebi Pro modelde Aliminyum kasa kullanılması ve kullanılan kasanın eski serilerden farklı olması. Ben de bu nesil Pro almazdım bu arada ama düz modeli ilgilendiren hiçbir mesele yok.
O detaylara çok inmedim ama dediğim gibi Türkiyede çok alınabilecek bir şey değil

50k bandındayım sneeye üniye gecicem suan acelesi yok almak için az çok fikir olustuyuroyurm

banada öyle geliyor ya 120hz fln için üsütne kaç k baycaz

hocam işte genel kullanım seneye ünide kullanmalık
120hz ekranı bile olmayan bir telefon için 50k baymaktan iyidir 17. İphone alacaksan 17 öneririm. Android düşünürsen eğer zaten sanırım yaza doğru alacaksın. O zamana S26 serisi falanda çıkar fiyatlarda değişir. Şuana göre s25+ ya da fotoğraf için x200 pro olabilir. X200 pro biraz yukarda kalıyor bütçe olarak. Ama bazen 60lara düşüyordu. X300 ü gelince 200 ü düşür herhalde. Ya da x300 ü alırsınız kamera çok istiyorsanız. Genel kullanmak içinse o bütçelere çıkmayıp zaten gündelik kullanacağınız için s24fede yeterli olur. Seneye fiyatlar çok değişir gibi hocam zaten. O zamanlar yine konu açarsınız.

Beyler başlıkta gördüğünüz gibi iPhone alicam android kullanmak istemiyorum artık değişiklik olsun 17-16 değilde uzun ömürlü ve sağlam pro yada Max al dediler uzun ömür açısından hangisinin tercih etmem doğru olur
bütçeye bağlı ama düz iphone 17 çok makul bir cihaz düşünün derim

Hazır telefon konusunu bulmuşken bende sorayım, düz 17 bir çok yerde bulunamıyor o yüzden s24u gözüme takıldı sizce s24u almak mantıklı mı yoksa bir şekilde düz 17 bulup onu almak mı mantıklı? 31 ekimde Kıbrıs'a gideceğim o yüzden zamanım az olduğundan s24u biraz daha mantıklı geliyor, sizce ne yapmalıyım?

Hazır telefon konusunu bulmuşken bende sorayım, düz 17 bir çok yerde bulunamıyor o yüzden s24u gözüme takıldı sizce s24u almak mantıklı mı yoksa bir şekilde düz 17 bulup onu almak mı mantıklı? 31 ekimde Kıbrıs'a gideceğim o yüzden zamanım az olduğundan s24u biraz daha mantıklı geliyor, sizce ne yapmalıyım?
S24u derim ben. Ama iphone bazında 17 de güzeldir. S24u da kumlanma problemi olabiliyordu ilk serilerinde. Birde büyük ve sivri köşeli diye biraz rahatsız edebilir. Bunları bilerek alın.

Beyler başlıkta gördüğünüz gibi iPhone alicam android kullanmak istemiyorum artık değişiklik olsun 17-16 değilde uzun ömürlü ve sağlam pro yada Max al dediler uzun ömür açısından hangisinin tercih etmem doğru olur
hiçbir seriden pro alma pro Max al
Prolar pil konusunda genelde sorunlu oluyo
Ben 16pro max kullanıyorum memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir seriden pro alma pro Max al
Prolar pil konusunda genelde sorunlu oluyo
Ben 16pro max kullanıyorum memnunum
Bundan önceki 3yıllık 14plusumda gayet iyiydi yani 14ve üstü ne alsanız tatmin eder ama almışken bütçe varsa daha yenisini alın daha mantıklı olur

S24u derim ben. Ama iphone bazında 17 de güzeldir. S24u da kumlanma problemi olabiliyordu ilk serilerinde. Birde büyük ve sivri köşeli diye biraz rahatsız edebilir. Bunları bilerek alın.
Evet bu söylediklerini başka yerde de okudum ama şöyle bir fikir de var aklımda; ya s24u alıcam ya da düz 16, kıbrıstan döndüğümde vatan gibi mağazalarda değiş tokuş ile (artık apple denemek istediğim için) 17 stokları da yenileneceğini düşündüğüm için düz 17 veya 17 pro ile takas etme fikri var ama ne kadar mantıklı bilemedim. Şuan için en mantıklısı s24u gibi duruyor.

Evet bu söylediklerini başka yerde de okudum ama şöyle bir fikir de var aklımda; ya s24u alıcam ya da düz 16, kıbrıstan döndüğümde vatan gibi mağazalarda değiş tokuş ile (artık apple denemek istediğim için) 17 stokları da yenileneceğini düşündüğüm için düz 17 ile takas etme fikri var ama ne kadar mantıklı bilemedim. Şuan için en mantıklısı s24u gibi duruyor.
Takasta telefonun fiyatını öldürürler gibi. Düz 16 tavsiye etmem. 50k civarı verdiğiniz telefon 60hz falan. Bunuda herkes diyor ama neyse. Kıbrısa gidip idare edip gelip 17 de alabilirsiniz. S24u da çok güzel telefon ama dediğim gibi kumlanma problemi biraz korkutuyor. Ha ne derece ne sıklıkla ve hepsine var mı bilmiyorum ama yinede ister istemez tedirgin oluyor insan. S25+ bakabilirsiniz. Kameradan biraz verirsiniz ama işlemciden alırsınız. Tasarımı da o kadar büyük ve köşeli olmadığı için biraz rahatlarsınız ama kalem olmaz.

neymiş arkadaş 60hz alinmaz aynı şeyi sosyal video platformları hakkında da deseniz keşke..

Takasta telefonun fiyatını öldürürler gibi. Düz 16 tavsiye etmem. 50k civarı verdiğiniz telefon 60hz falan. Bunuda herkes diyor ama neyse. Kıbrısa gidip idare edip gelip 17 de alabilirsiniz. S24u da çok güzel telefon ama dediğim gibi kumlanma problemi biraz korkutuyor. Ha ne derece ne sıklıkla ve hepsine var mı bilmiyorum ama yinede ister istemez tedirgin oluyor insan. S25+ bakabilirsiniz. Kameradan biraz verirsiniz ama işlemciden alırsınız. Tasarımı da o kadar büyük ve köşeli olmadığı için biraz rahatlarsınız ama kalem olmaz.
İnternetten baktığımda bana yakın olan iki Arçelik mağazasında 16pm 256gb siyah stok var gözüküyor 105k fiyatı var alınır mı yoksa o kadar uçmayıp s24u mu alayım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,267
Üyeler
185,245
Son üye
kkutay
Geri