Şu dökülen klavyeyi nasıl değiştirttim anlatıyorum.

walla hocam klavye vs ile ugrasmadıgım, arastırmadıgım için pek işim olmuyor.
klavye ve maus vs ile.
2014 te aldıgım klavyeyi 12 yıldır hala kullanıyorum..
3 kere sıvı temas tan kurtardım, 3 cocuk buyuttu..:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

servis rapor vermek zorunda tuketiciye, tamirat vs yaptıysa.
biz yaptık, gonderdik diyemez..
onlar senden benden iyi bilir bu işleri hocam..
maşallah diyelim de nazarımız değmesin hocam

Aynen K ırak hatta başka çin ürünlerini yok pahasına satan yerlerden alıp Tr de satmak baya para akıtır Hatta Ermenistandan alıp iki adım öteden Tr pazarına bavul bavul çin ve rus eşyaları cihazları satan vatandaşlar var. :)

Kaçak çay içmenin keyfi bir başkadır :D

Benimde asus laptopuma su dökülmüştü klavye ve touchpad arızalandıktan 3 ay sonra servise gönderdim touchpad bozuldu gerekçesiyle. Klavye touchpad anakart garanti kapsamında değişmişti.

Marka adı vermeyeceğim çünkü tek bir yer satıyor hedef göstermek istemiyorum. 6 ay önce 7000 TL civarı bir klavye aldım aldıktan 10 gün sonra kedim yüzünden klavyeye su döküldü. Ne yaparsam yapayım kurtaramadim sonrasında aldığım yere kedim klavyeye su döktü kullanıcı hatası olduğunun farkında olduğumu ve ücret karşılığında tamir veya indirimli değişim talep yazısı olan bir mail atıp kargoladım aradan 5 gün geçti bana tekrar kargolayıp mail attılar kullanıcı hatası olduğundan dolayı garanti kapsamında değildir dediler ben yine kargolayıp kullanıcı hatası olduğunun farkındayım zaten bunu belirttim ücreti karşılığında tamir veya indirimli değişim talep ediyorum diyip gönderdim. Aradan bu sefer 3 4 gün geçti bana gelen yazı şu garanti kapsamı dışında servis hizmeti veremiyoruz dediler. Bunun sebebi de muhtemelen ürün ithal olduğu için tamir yapamıyorlar sorun olursa değişim yapıyorlar. Her neyse bende bu sefer thh başvuru yaptım. Klavyeye kedim yüzünden su döküldüğü kullanıcı hatasından dolayı servise gönderdiğimi ve buna rağmen servisin satış sonrası servis hizmeti vermediğini tamir edilemiyorsa bile neden tamir edilemediği hakkında servis raporu vermesi zorunda olduğu hakkında bir yazi yazdım. Aradan 15 gün geçtikten sonra thh firmadan savunma istedi. Firma beni aradı 23. Günde thh başvurunuz dolayısıyla size ulaşıyoruz arızalı klavyenizi gönderirseniz size yeni klavye göndereceğiz dediler. Haklarımızı bilmek gerekiyor
bende bir ara klavyede switch 2-3 kere basıyordu gönderdim kullanıcı hatası dediler 2. defada ise iadesini istiyorum yoksa thh başvururum diyince iade ettiler hakları bilmeyince direk suçlu sensi,n gibi gösteriyorlar

Ben bu Kırak ve Ermenistan kaçak çay muhabbetindeyim, acaba oradan mal götürüp satmak bizi zengin eder mi :D Bence Kral bile oluruz. Siz ne dersiniz?

Boşuna Trump Kutbu istemiyor ya :D Çok zeki adam bu ticaret kafa SARI KAFA trump, ticari zekası hiç bir amerika başkanında yok, taktir ediyorum onu, hakikaten zengin olmayı çok iyi biliyor Ben de diyorum biz de bi yerlere mekan açalım en azından, kaçak çay,petrol, çin mali cihaz filan işine girelim... :)

Aynen K ırak hatta başka çin ürünlerini yok pahasına satan yerlerden alıp Tr de satmak baya para akıtır Hatta Ermenistandan alıp iki adım öteden Tr pazarına bavul bavul çin ve rus eşyaları cihazları satan vatandaşlar var. :)

Kaçak çay içmenin keyfi bir başkadır :D
benim arkadasım ithalat/ihracat firmasında genel mudur, istanbulda.
senenin yarısı, cin guangzhou da geciriyor..
çin den TR ye mal cekmek daha maliyetli ve presedur gerek diyor.
erbilde firmaları var, çinden oraya, oradan buraya..
bende ona istinaden soyledim..
cayları berbat hocam ya, cok acı..
o caydan direk içen, gece mahaleye nobetci olur walla (seylan siyah dal)..

benim arkadasım ithalat/ihracat firmasında genel mudur, istanbulda.
senenin yarısı, cin guangzhou da geciriyor..
çin den TR ye mal cekmek daha maliyetli ve presedur gerek diyor.
erbilde firmaları var, çinden oraya, oradan buraya..
bende ona istinaden soyledim..
cayları berbat hocam ya, cok acı..
o caydan direk içen, gece mahaleye nobetci olur walla (seylan siyah dal)..
Çay bahanesi işin, esas espri kaçakçılıkta :D Ama devletten torpilli olmak gerek, şu sıralar vergi kısıtlamaları nedeniyle farklı güzergahlar üzerinden mal getirip satıp köşe bucak imparatorluk kuranlar var :) Yalnız bu işler için devlette dediğim gibi tanıdığınız olmalı, iş tıkandığında sizin yolunuzu açacak olan bir dayınız olmalı.

Çay bahanesi işin, esas espri kaçakçılıkta :D Ama devletten torpilli olmak gerek, şu sıralar vergi kısıtlamaları nedeniyle farklı güzergahlar üzerinden mal getirip satıp köşe bucak imparatorluk kuranlar var :) Yalnız bu işler için devlette dediğim gibi tanıdığınız olmalı, iş tıkandığında sizin yolunuzu açacak olan bir dayınız olmalı.
Namuslu insanın bu memlekette yasama sansı var mı?
Vergini tam yatırırsın inek derler( afedersin)
İş yeri kurup istihdam yaratıcam dersin, keriz derler(faizden daha fazla gelir)
vs vs.
Normal vatandass bırakırlarmı o yolları hocam,
Normal vatandas temu vs den kullanım için ucuz cuzzi mal alabiliyordu, onu bile tıkadıkları ortamda..
Neyse konu dagılmasın..

Ben sınır kapılarına komşu illerde yaşayanların hiç fakir kaldığını görmedim bu zamanda, hatta gecekondudan villa sahibi olanlar var kaçakçılık ile... Ve devlet de fazla ses çıkarmıyor hatta bazen teşvik bile ediyor, artık herkes kendi kuralını işletiyor, parasını öyle kazanıyor... Herkes işine, parasına bakar, namus olayı farklı, orada bakış açısı çok farklı olabiliyor, aslında bana göre de devlet bi şey demedikçe ve benim de işime geldikçe kaçakçılık fena bi şey değil sonuçta elin hansına corçcuna bakıp işimizi yapamıyoruz, onların yaptığı kaçakçılık namuslu da bizim yaptığımız kaçakçılık mı namussuzluk oluyor :) Ben ce her türlü forever :D Yani ben olsam her türlü o şehirler de kaçakçılık yapardım ama vergimi de verirdim, banane hansın maykılın ambargosundan, ben işime bakarım.

Konu dağılmasın ama işte dayanamadım yazdım, o şehirlerde olup da para kazanma yolu daha keşfedemeyler yoktur herhalde...

arkadaşlar buna benzer bir durum yaşıyorum sizce ne yapmalıyım

yardım etmek isteyeni konuma etiketleyebilirim bir sorun yaşıyorum ekran kartımla ilgili garantiye göndereceğim ama ne yapcağımı bilmiyorum destek olabilir misiniz

Son düzenleme:
Birde kendin pahalı ürün sattığını düşün. Kullanıcının kedisi senin ürünü bozuyor.

Demez misin ulan senin kedinden bana ne? Bozdunsa bozdun kendi bileceğin iş. :D

Garanti kapsamıyla adam seni mahkemeye verebilir bu kullanıcı bizi rahatsız ediyor misali. Ama belli ki uğraşmamış.

Birde kendin pahalı ürün sattığını düşün. Kullanıcının kedisi senin ürünü bozuyor.

Demez misin ulan senin kedinden bana ne? Bozdunsa bozdun kendi bileceğin iş. :D

Garanti kapsamıyla adam seni mahkemeye verebilir bu kullanıcı bizi rahatsız ediyor misali. Ama belli ki uğraşmamış.
sattıgı urun kullanıcı olmasın, normal sekilde farklı arıza verirse onarım için servis yonlendirmesi veya servis durumu olması gerek..
ben urun sattım, servis yok diyemezsin..
ttk ya aykırı olur..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,749
Üyeler
188,473
Son üye
Aragornbey
Geri