DarkFlash DC360mm sıvı soğutucu alınır mı?

2400e cıkmıstı bi tık artmıs ama gayet iyiydi incelemesi, konusu vardı forumda
Aklımda bu sıvı soğutucu da vardı ama araştırdığıma göre beyaz rengi tükenmiş o yüzden farklı kapılara yöneldim

Bu fiyatlara kule tipi soğutma alsanız daha iyi olur. Kaliteli sıvı soğutmalar bile 2-3 yıl içinde pompa sorunlarıyla uğraşıyor. Kule tipi soğutucular X3D'leri bile soğutabiliyor.

Bütçe ve işlemci belirtin ona göre öneri yapalım. Ayrıca bazı kullanıcılar unutuyor, anakartınızın soğutmaları iyi değilse sıvı soğutucu kaynaklı o anakart ısınır. Kule tipi bir miktar da olsa anakartı soğutur.

Aklımda bu sıvı soğutucu da vardı ama araştırdığıma göre beyaz rengi tükenmiş o yüzden farklı kapılara yöneldim
Bu model eski bir model, fiyat avantajı kalmadı artık, bence alınmaz. O fiyata hem tasarım hem de performans açısından çok sağlam kule tipi bulursun.

Bu fiyatlara kule tipi soğutma alsanız daha iyi olur. Kaliteli sıvı soğutmalar bile 2-3 yıl içinde pompa sorunlarıyla uğraşıyor. Kule tipi soğutucular X3D'leri bile soğutabiliyor.

Bütçe ve işlemci belirtin ona göre öneri yapalım. Ayrıca bazı kullanıcılar unutuyor, anakartınızın soğutmaları iyi değilse sıvı soğutucu kaynaklı o anakart ısınır. Kule tipi bir miktar da olsa anakartı soğutur.
Elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE kule tipi modeli var siyah oldugu icin beyaz bir sivi sogutucu almak istedim islemcim ryzen 5 7500f var suan anakartimda colorful v15 white modeli

Bu model eski bir model, fiyat avantajı kalmadı artık, bence alınmaz. O fiyata hem tasarım hem de performans açısından çok sağlam kule tipi bulursun.
Kule tipi siyah oldugu icin degistirmek istedim almiskende beyaz sivi sogutucu aliyim demistim

Kasa içi hava akışın iyi değilse kule tipi çöptür çünkü sıcak hava içerde sıkışıyor. Sıvı soğutma için bu durum çok fazla etkilememektedir.

Elinde Phantom Spirit varken ucuz sıvı soğutucu geçmek. :kizginpeepo:
Mehmet'in önerdiği soğutuculardan birine geçin daha mantıklı olacaktır.

Geri