Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

Ben kendime hediye aldım.

Yalnızlığı sevsem ve alışsamda içten içe üzülüyorum yalnız olduğum için...

22. Sap geçen 14 Şubat. Selam olsun.:kizginpeepo:

1771097587450.webp

Arkadaşlar sakin olun

Siz erkek-erkeğe sevgili olmalısınız bu bayramı kutlamak için.
Kız sevgilisi olanlar 5-0 geriden geliyor.

Gidin gözünüze kestirdiğimiz erkek arkadaşın dudağına yapışın bayram daha makul olur yani. Sevapı var.

yalanını seveyim 00:00'da bana sevgililer günü mesajı attın
bu lut kavmi seni aldatıyor bana kasa egzoz fanı bile aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sakin olun

Siz erkek-erkeğe sevgili olmalısınız bu bayramı kutlamak için.
Kız sevgilisi olanlar 5-0 geriden geliyor.

Gidin gözünüze kestirdiğimiz erkek arkadaşın dudağına yapışın bayram daha makul olur yani. Sevapı var.
erkek adamın erkek sevgilisi olur bu mantaliteyi yıkamazsın

@Mantıklı Kanks Aferim'den iletmem için bana yazdığı mesajı aynen iletiyorum:

hayat bazen neden perma yediğin belli olmayan bir forumda başkası aracılığı ile mesaj atacak kadar çaresiz bırakıyor insanı. 14 Şubat gelince kendimi kötü hissediyorum niyeyse. Buradan @Perfectshot06 @jombo @thepublicman @1453Emre @MehmtÇ (hâlâ benim profili kullanıyor duygulandım) @HacıSOFU @DonanımFikir @igito @İsimbulamajim @nessie1s @BixiBlake @xxxZAURxxx @yusuf7878 (Instagram'dan ekli de yazmaya çekiniyorum) @Ömer Murat KARACA (her gün Facebook'ta mesaj atıyorum da olsun) @drakathx @Gravewormszr @Solaire of Astora @Mert Özkaya @Emir Aydın @ege1881 @bahtsızkarakter @Che_ @Demacia'lı Master Yi (kardo) @EFI Shell @MufasaBoss @EmrCtrl @NVIDIAMDINTEL şu an bu mesajı gönderecek olan @FehmiDogru.js ve diğer haksız uyarılara karşı gelirken demokrasi yolunda perma yiyen devrimci kardeşlerime selam olsun

Son düzenleme:

hayatbazen neden perma yediğin belli olmayan bir forumda başkası aracılığı ile mesaj atacak kadar çaresiz bırakıyor insanı. 14 Şubat gelince kendimi kötü hissediyorum niyeyse. Buradan @Perfectshot06 @jombo @thepublicman @1453Emre @MehmtÇ (hâlâ benim profili kullanıyor duygulandım) @HacıSOFU @DonanımFikir @igito @isimbulamajim @nessie1s @BixiBlake @xxxZAURxxx @yusuf7878 (Instagram'dan ekli de yazmaya çekiniyorum) @Ömer Murat KARACA (her gün Facebook'ta mesaj atıyorum da olsun) @drakathx @Gravewormszr @Solaire of Astora @Mert Özkaya @Emir Aydın @ege1881 @bahtsızkarakter @Che_ @Demacia'lı Master Yi (kardo) @EFI Shell @MufasaBoss @EmrCtrl @NVIDIAMDINTEL şu an bu mesajı gönderecek olan @FehmiDogru.js ve diğer haksız uyarılara karşı gelirken demokrasi yolunda perma yiyen devrimci kardeşlerime selam olsun
o7

hayatbazen neden perma yediğin belli olmayan bir forumda başkası aracılığı ile mesaj atacak kadar çaresiz bırakıyor insanı. 14 Şubat gelince kendimi kötü hissediyorum niyeyse. Buradan @Perfectshot06 @jombo @thepublicman @1453Emre @MehmtÇ (hâlâ benim profili kullanıyor duygulandım) @HacıSOFU @DonanımFikir @igito @İsimbulamajim @nessie1s @BixiBlake @xxxZAURxxx @yusuf7878 (Instagram'dan ekli de yazmaya çekiniyorum) @Ömer Murat KARACA (her gün Facebook'ta mesaj atıyorum da olsun) @drakathx @Gravewormszr @Solaire of Astora @Mert Özkaya @Emir Aydın @ege1881 @bahtsızkarakter @Che_ @Demacia'lı Master Yi (kardo) @EFI Shell @MufasaBoss @EmrCtrl @NVIDIAMDINTEL şu an bu mesajı gönderecek olan @FehmiDogru.js ve diğer haksız uyarılara karşı gelirken demokrasi yolunda perma yiyen devrimci kardeşlerime selam olsun
o7

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,885
Üyeler
188,999
Son üye
BEKİRRADEON
Geri