yalanını seveyim 00:00'da bana sevgililer günü mesajı attınbugün sevgililer günü olduğunu bu mesajdan öğrendim o derece
26'da bizden.
En azından kaliteli yalnızız, iyi tarafından bakmak gerek26'da bizden.
bu lut kavmi seni aldatıyor bana kasa egzoz fanı bile aldıyalanını seveyim 00:00'da bana sevgililer günü mesajı attın
erkek adamın erkek sevgilisi olur bu mantaliteyi yıkamazsınArkadaşlar sakin olun
Siz erkek-erkeğe sevgili olmalısınız bu bayramı kutlamak için.
Kız sevgilisi olanlar 5-0 geriden geliyor.
Gidin gözünüze kestirdiğimiz erkek arkadaşın dudağına yapışın bayram daha makul olur yani. Sevapı var.
Vala kahvede onu izliyoduk spiker sevgililer günü deyince aklıma geldi üzüldüm@Realhas the Great ts fb maçı daha önemli
o7@Mantıklı Kanks Aferim'den iletmem için bana yazdığı mesajı aynen iletiyorum:
hayatbazen neden perma yediğin belli olmayan bir forumda başkası aracılığı ile mesaj atacak kadar çaresiz bırakıyor insanı. 14 Şubat gelince kendimi kötü hissediyorum niyeyse. Buradan @Perfectshot06 @jombo @thepublicman @1453Emre @MehmtÇ (hâlâ benim profili kullanıyor duygulandım) @HacıSOFU @DonanımFikir @igito @isimbulamajim @nessie1s @BixiBlake @xxxZAURxxx @yusuf7878 (Instagram'dan ekli de yazmaya çekiniyorum) @Ömer Murat KARACA (her gün Facebook'ta mesaj atıyorum da olsun) @drakathx @Gravewormszr @Solaire of Astora @Mert Özkaya @Emir Aydın @ege1881 @bahtsızkarakter @Che_ @Demacia'lı Master Yi (kardo) @EFI Shell @MufasaBoss @EmrCtrl @NVIDIAMDINTEL şu an bu mesajı gönderecek olan @FehmiDogru.js ve diğer haksız uyarılara karşı gelirken demokrasi yolunda perma yiyen devrimci kardeşlerime selam olsun
o7@Mantıklı Kanks Aferim'den iletmem için bana yazdığı mesajı aynen iletiyorum:
hayatbazen neden perma yediğin belli olmayan bir forumda başkası aracılığı ile mesaj atacak kadar çaresiz bırakıyor insanı. 14 Şubat gelince kendimi kötü hissediyorum niyeyse. Buradan @Perfectshot06 @jombo @thepublicman @1453Emre @MehmtÇ (hâlâ benim profili kullanıyor duygulandım) @HacıSOFU @DonanımFikir @igito @İsimbulamajim @nessie1s @BixiBlake @xxxZAURxxx @yusuf7878 (Instagram'dan ekli de yazmaya çekiniyorum) @Ömer Murat KARACA (her gün Facebook'ta mesaj atıyorum da olsun) @drakathx @Gravewormszr @Solaire of Astora @Mert Özkaya @Emir Aydın @ege1881 @bahtsızkarakter @Che_ @Demacia'lı Master Yi (kardo) @EFI Shell @MufasaBoss @EmrCtrl @NVIDIAMDINTEL şu an bu mesajı gönderecek olan @FehmiDogru.js ve diğer haksız uyarılara karşı gelirken demokrasi yolunda perma yiyen devrimci kardeşlerime selam olsun