ozzinvincible
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Apple ekosistem var ise iphone watch vs gibi kesinlikle airpods. yoksa buds bu kadar basit
Ne demek benlik değil hocam açar mısın acabaanker liberty 5 al hocam airpods senlik değil.
Samsung telefonum olduğu için seçeneklerim arasına buds ekledim hocamApple ekosistem var ise iphone watch vs gibi kesinlikle airpods. yoksa buds bu kadar basit
neden düşünmüyorsunuz?
özelliklerini biliyor musunuz. Yoksa önyargı mı?
android kullanıyorsun hocam airpods en iyi performansı iphone cihazda veriyor. boşuna 13k vereceksin yani sırf airpodsum var demek icinNe demek benlik değil hocam açar mısın acaba
hayır eğer iphone olsaydı evet çünkü ekosistem ürünün samsungta az özellikli kullanırsın o yüzden samsung al“Android kullanıyorum. Yardımcı uygulamalarla %100 verim alamayacağımı biliyorum ama yine de AirPods Pro 3 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?”
buds 3 pro da sadece samsungta en iyi performansını veriyor samsung kullanmıyorsan gerek yokandroid kullanıyorsun hocam airpods en iyi performansı iphone cihazda veriyor. boşuna 13k vereceksin yani sırf airpodsum var demek icin
Yok yok derdim güzel ses versin yeter Samsung ekosistemim var ama yarın bir gün Apple a geçmeyi düşündüğüm için kararsızımandroid kullanıyorsun hocam airpods en iyi performansı iphone cihazda veriyor. boşuna 13k vereceksin yani sırf airpodsum var demek icin
zatenbuds 3 pro da sadece samsungta en iyi performansını veriyor samsung kullanmıyorsan gerek yok
apple geçmeyi düşünüyorsan ilerde ne kadar bütçen olur 300-350k veririm diyorsan mantıklıYok yok derdim güzel ses versin yeter Samsung ekosistemim var ama yarın bir gün Apple a geçmeyi düşündüğüm için kararsızım
Ekosistemim maks mac iPhone ve airpods olur hocam.apple geçmeyi düşünüyorsan ilerde ne kadar bütçen olur 300-350k veririm diyorsan mantıklı
70k tablete 70k macbooka 130k telefona