%75 manyetik klavye önerisi

hocalarım araştırdım fakat hala en iyi tercihi bulamadım yardımcı olabilir misiniz

merhabalar. şuanki klavyemin tuşları ikilediğinnden dolayı yeni bir klavye arayışı içerisindeyim.çok bir bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. aradığım kriterler ise şöyle ;
Manyetik switch
%75 klavye arıyorum f1 f2 f3 tuşları olması lazım
çok ses çıkartmaması lazım ve tuşa bastığımda hoş bir hissiyat vermesini istiyorum
bütçe de 5k ya kadar çıkabilirim biraz daha üstüne de

şimdiden teşekkürler hocalarım
Wraith w75 modeline baktinizmi

Wraith w75 modeline baktinizmi
bir arkadas yazmisti bu konuya w75 diye fakat soyle sorular vardı aklımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu klavye de çok hoşuma gitti hocam fakat wraith yazısı siliniyor mu o köşede yazan ve artı olarak sizce biraz daha bütçe katıp alınması gereken çok fark yaratan bir klavye var mı? çok competitive bir oyuncu değilim iş için de o kadar önemli olan bir işim olduğunu düşünmüyorum biraz daha bütçe kısıp ucuza bir şeyler almak mı daha mantıklı acaba?

bir de keycapleri ve switchleri ucuza tedarik edebileceğim bir yer yok mu ggibi bir soru sormuştum cevaplamadı ama kimse maalesef

Hocam mchose jet75 he kullanıyorum memnunum. Wraith ile arasında kalmıştım arkadaşım mchose kullanıyor memnun diye mchose tercih etmiştim. Bende memnun kaldım.

bu klavye de çok hoşuma gitti hocam fakat wraith yazısı siliniyor mu o köşede yazan ve artı olarak sizce biraz daha bütçe katıp alınması gereken çok fark yaratan bir klavye var mı? çok competitive bir oyuncu değilim iş için de o kadar önemli olan bir işim olduğunu düşünmüyorum biraz daha bütçe kısıp ucuza bir şeyler almak mı daha mantıklı acaba?
Hocam zor bi üstüne boya çekin isterseniz belki düzelir yada farklı bişey
bir arkadas yazmisti bu konuya w75 diye fakat soyle sorular vardı aklımda

bir de keycapleri ve switchleri ucuza tedarik edebileceğim bir yer yok mu ggibi bir soru sormuştum cevaplamadı ama kimse maalesef
Hocam zararı olurmu bilmiyorum ama bir tane siyah boya veya beyaz boya alın hangi renk alırsanız ona göre boya alın düzeltmeye çalışın yada çok gözünüze batmadan gecinin küçük bir wraith yazısı

Mchose jet75 kullanıyorum çok datlu klavye öneririm

Bu bütçede ilk tercihiniz Wraith W75 olsun.

GameRaider, Gaminggen'in markası. Kötü değil ama o da fason üretim, bütçe ₺3000 aşmasa onu önerirdim.
knk bunu alabilirsin oldukca kaliteli hem malzeme hem donanım hem de yazılım olarak çok iyi ömür boyu gider yani tek sorunu tuşlar transparan degil az ışıkta görmesi zor olur onunda keycaps alarak çözebilirsin

knk bunu alabilirsin oldukca kaliteli hem malzeme hem donanım hem de yazılım olarak çok iyi ömür boyu gider yani tek sorunu tuşlar transparan degil az ışıkta görmesi zor olur onunda keycaps alarak çözebilirsin
ucuza keycaps ve switch nereden bulabilirim peki hocam çözebilirim yani?

Geri