TechGuy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,162
Yok 7800x3d'yi kurtarır.abartma vrm ısınır.
Yok 7800x3d'yi kurtarır.abartma vrm ısınır.
7800x3d var elinizde sanırım sizde, kendi malınız diye yüceltmeyin basit bir işlemci kendisi a620 bile götürür çok rahat ama ferrariyi tarlaya götürmek olur.abartma vrm ısınır.
Senden olabilir hocam. Ryzen 5 7500f vs 6000mhz ayarda kullanıyorum ben, sıfır sıkıntı.5e almıştım aylar önce iyi fiyatmış.Yeni gelen beta biosla am5 teki gec açılma ve dram training sorunlarını çözmüş.Benden mıdır bilmem ama 7500f ile 5200mhz üstü ram kullanınca pc çöküyor
Yok 7800x3d'yi kurtarır.
colorful mu bu mu? ayrıca chipset bunda 55 derece çalışıyordu normal mi?7800x3d var elinizde sanırım sizde, kendi malınız diye yüceltmeyin basit bir işlemci kendisi a620 bile götürür çok rahat ama ferrariyi tarlaya götürmek olur.
Colorfull gibi anakartlarda BIOS sıkıntısı çok olur. Pek ASUS fanı değilim ama bu fiyata bedava.colorful mu bu mu? ayrıca chipset bunda 55 derece çalışıyordu normal mi?
bios sıkıntısından kastın nedir?Colorfull gibi anakartlarda BIOS sıkıntısı çok olur. Pek ASUS fanı değilim ama bu fiyata bedava.
Silikon piyangosu o zaman deseneSenden olabilir hocam. Ryzen 5 7500f vs 6000mhz ayarda kullanıyorum ben, sıfır sıkıntı.
Denendi onaylandı, sorunsuz besliyorAl 7800x3d tak bir şey olmaz. Öyle bir anakart.
yeterli oluryeterli olur mu ki colorful v14 varken bu alınır mı bilemedim.
5 verisyon bios güncelledim V14 WIFI modelinde , 1 kez hata almadım. Kaldı ki 2 verisyon önce tamamen bios değişti marka ona rağmen 5 dakikada bios update attım.Colorfull gibi anakartlarda BIOS sıkıntısı çok olur. Pek ASUS fanı değilim ama bu fiyata bedava.
9070 xt 7800 x3d var a 620 m h e den geçilirmi bunaAl 7800x3d tak bir şey olmaz. Öyle bir anakart.