mesela şöyle bir örnek vereyim: sen pg ile satıyorsun ve ürünü kargoluyorsun. karşı tarafa ürün gidiyor karşı tarafta ürünün sağlamlığını onaylamadan para hesabına yatmıyor. bazen karşı taraf ürününe zarar verip geri gönderiyor ve bu yüzden hem paran gelmiyor hemde ürünün mahvoluyor. genellikle şikayetler bundan dolayı oluyor. önlenebilir mi aslında kargoya vermeden önce video çekilirse belki ürünü sağlam gönderdiğine dair kanıtın olabilir. ama ben hiç uğraşmıyorum sadece elden nakit teslim yapıyorum bir şey sattığımda. gerekirse şehir değiştiririm o riske girmem.Arkadaşlar PG ile ilan koydum ama internette bazı yorumlar okudugumda güvenilmemeli gibi geldi bana sizce ne yapmaliyim işlemci satıyorum.
malına güveniiyosan güvenilir sorun yok. satılırsa kutularken videoya al. kesmeden sağlam olduğunu detaylı göster ağzını kapat bantla videoya al tamamını. alan arkadaşın da açarken bantını kesmeden video başlatmasını tembihle. ben geçen gün psp aldım birinden ama maalesef fotoğraftaki gibi göndermedi iade ettimArkadaşlar PG ile ilan koydum ama internette bazı yorumlar okudugumda güvenilmemeli gibi geldi bana sizce ne yapmaliyim işlemci satıyorum.
hic girmeyeyim o işe o zmn pg siz yayinlayimmalına güveniiyosan güvenilir sorun yok. satılırsa kutularken videoya al. kesmeden sağlam olduğunu detaylı göster ağzını kapat bantla videoya al tamamını. alan arkadaşın da açarken bantını kesmeden video başlatmasını tembihle. ben geçen gün psp aldım birinden ama maalesef fotoğraftaki gibi göndermedi iade ettim
yani dediğim gibi malına güvenenin satması gerekiyo. sonuçta alan adam da kendini garantiye almak için ordan alıyohic girmeyeyim o işe o zmn pg siz yayinlayim
dediğim şekilde önlem alırsanız hakkınızı yedirmiyo sistemparam güvende ile hayatta ürün satmam, ürünün içinden geçip iade etseler naneyi yiyorsun uğraş dur.
Param güvende ile ürün satmak = parayı blackjacke atmak. Fark yok.Arkadaşlar PG ile ilan koydum ama internette bazı yorumlar okudugumda güvenilmemeli gibi geldi bana sizce ne yapmaliyim işlemci satıyorum.
hocam islemci satiyorum zaten sistemimde takili suan gayet guveniyorum problem yokyani dediğim gibi malına güvenenin satması gerekiyo. sonuçta alan adam da kendini garantiye almak için ordan alıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim şekilde önlem alırsanız hakkınızı yedirmiyo sistem