🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

2 hafta önce 40K'ya aldım. Fiyatı çok iyi düşmüş. Aklında soru olanları bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu amazonda ürün indirime girdiğinde fark iadesi falan oluyor muydu? Bilgisi olan var mı?
Bende 40K ya alıp iade etmiştim kullanılmış ekranı parmak izi doluydu bu fiyata gerçekten çok iyi mat olması beni hiç rahatsız etmemişti az kalsın 44K ya xg27ucdmg alacaktım fiyat gerçekten çok iyi

Yeni OLED ler ufukta gozukunce markalar stok eritmeye basladi. RGB dizilimli ve QD-OLED alinacaksa yeni panel katmanli almak daha mantikli sanki. 4k da oynadiginiz oyunda 240 fps veren gpunuz varsa ve hemen sistem adaptasyonu yapacaksaniz ayri tabi.

Tekel falan yokmu tanıdık akraba hemen bir takla karta
Maalesef kanka.

Bende 40K ya alıp iade etmiştim kullanılmış ekranı parmak izi doluydu bu fiyata gerçekten çok iyi mat olması beni hiç rahatsız etmemişti az kalsın 44K ya xg27ucdmg alacaktım fiyat gerçekten çok iyi
Benimki sıfır tertemiz geldi. Bakmaya kıyamıyorum hâlâ.

2 hafta önce 40K'ya aldım. Fiyatı çok iyi düşmüş. Aklında soru olanları bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.

Bu amazonda ürün indirime girdiğinde fark iadesi falan oluyor muydu? Bilgisi olan var mı?
Hocam amazonda 1 ay değil miydi iade süresi

Mediamarketten alınrsanız Maximum karta 2 bin tl maxi puan veriyor bilginiz olsun

Alsam mı rx 9070 ile iş görür mu bide g61sdyi kaça okuturum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,846
Üyeler
191,179
Son üye
Ömergdl
Geri