Amazon depoda alınan ürünlerde garanti durumu nasıl oluyor bilginiz var mı?48bine macbook pro m4 gitti yetişemedim
Amazon depoda alınan ürünlerde garanti durumu nasıl oluyor bilginiz var mı?48bine macbook pro m4 gitti yetişemedim
1 sene amazon garantisi apple ürünleri ilk açılış yaptığında garanti başlatıyor bence devam ediyordur depoda olsa daha önce apple ürünü almadım ama depodan.Amazon depoda alınan ürünlerde garanti durumu nasıl oluyor bilginiz var mı?
Superlight 2 aldım onun için sormuştum1 sene amazon garantisi apple ürünleri ilk açılış yaptığında garanti başlatıyor bence devam ediyordur depoda olsa daha önce apple ürünü almadım ama depodan.
1 sene amazon hocam ekstrasını bilmiyorum marka marka değişiyor.Superlight 2 aldım onun için sormuştum
Bedavaymış vallaAlıntıyı görüntüle
dikkat etmedim ona ya
Sıfırı da bu kadar değil mi zaten?Bunu aldım, sizce değer mi?
Alıntıyı görüntüle
onu deponun neresinden çıkarmışlarAlıntıyı görüntüle
dikkat etmedim ona ya
Gitti bileLogitech G Pro X Superlight 2 Kablosuz Oyun Faresi, Pembe : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G Pro X Superlight 2 Kablosuz Oyun Faresi, Pembe : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Superlight 2 geldi ihtiyacı olan kapsın
Buna yetiştim de değer mi konusuna emin olamadım vazgeçtim48bine macbook pro m4 gitti yetişemedim
ben yetişemedim buna yaBuna yetiştim de değer mi konusuna emin olamadım vazgeçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şunu ilk başta anlamamıştım tekrar stoğa girince aldım ama bilmem değer mi?
Alıntıyı görüntüle
512 gb modeli 56'dan başlıyor, 256 gb olan 44, 256 gb ssd farkı için neden 12k fark var anlamadım, iptal ettim.Bedavaymış valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıfırı da bu kadar değil mi zaten?
Bu 2 haftadır duruyor hocam belki daha fazladır %10 indirime girmişti %20 ler varken sıkıntılı diyorlar yabancı forumlarda arkası açık olanlarının saha iyi olduğunu söylüyorlarHifiman Sundara Closed Back | Kulak Üstü/Over Ear Full-Size Closed-Back/Arkası Kapalı Planar Magnetik Hi-Fi Kulaklık, Stüdyo/Audiophiles için : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Hifiman Sundara Closed Back | Kulak Üstü/Over Ear Full-Size Closed-Back/Arkası Kapalı Planar Magnetik Hi-Fi Kulaklık, Stüdyo/Audiophiles için : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Kim alır bilmiyorum ama 0 fiyatıyla arasında inanılmaz fark var.