Upgrade tavsiyesi ddr5 3060 ti uyumlu mu

Firstmoon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Msı tomahawk b650
7800x3d yada 9800x3d
Birde ram karar vermedim daha öneriniz varsa olur 3060ti var şuan bir sıkıntı yapar mı?Ekran kartı yada anakart uyumlu mu?Tavsiyeniz varsa ona göre şekillendirebilirim. eşekkürler şimdiden

7800x3d yeterli olur hocam. bütçeyi 3060 ti ı satıp ona eklersin ekrran kartını yükseltebilirsin

7800x3d yeterli olur hocam. bütçeyi 3060 ti ı satıp ona eklersin ekrran kartını yükseltebilirsin
Ekran kartıyla çok bi işim olmadığı için yükseltmek mantıklı gelmiyor dlss kullanmıyorum o tarz oyunda oynamıyorum o yüzden yükseltme gereği duymadım

Ramleri kaçlık almak lazım cl-mhz değerleri nasıl olsa okey olur
6000mhz cl30-36 arası güzel ve stabildir expo profili hazır ramlerden seçmen bir tık daha iyi olur 32gb alacaksan 2x16 şeklinde alırsan yine güzel olur marka olarak kingston - corsair - gskill - XPG tercih etmeni öneririm
bu arada zaten önerdiğim markaları yazdım ama söylemeden edemeyeceğim gidip patriot viper venom alma başın ağrımasın

6000mhz cl30-36 arası güzel ve stabildir expo profili hazır ramlerden seçmen bir tık daha iyi olur 32gb alacaksan 2x16 şeklinde alırsan yine güzel olur marka olarak kingston - corsair - gskill - XPG tercih etmeni öneririm
2x16 yapıcam 16 gb ucu ucuna yetiyor artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki arkadaşlar anakart konusunda öneriniz var mı msı okey mi

O anakart fazla bile.
Var mı başka bi önerin araştırdığımba bir iki konuda asus anakarttan daha iyiydi ondan msı ı düşündüm varsa daha f/p bi tavsiyen bakabilirim almadım zaten henüz

CMK32GX5M2E6000Z36 koduna sahip Corsair 2x16 CL36 6000mt/s ramler b650 tomahawk ile kusursuz çalışıyor. Fiyatı makul ise tercih edebilirsiniz.

Geri