TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
hocam 12k fiyat naptınız yaBütçe sorun değilse buyur bunu alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
hocam 12k fiyat naptınız yaBütçe sorun değilse buyur bunu alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
o 4-5w o kadar fark ediyor ki bir bilsenhocam 156w çekmiş zaten max 162w çekiyor işlemci bu kadar kısma normal değil
120 tdp , 162 PPTKaç watt bu işlemci?
Bende vermemhocam 12k fiyat naptınız yaben olsam vermem bu kadar fiyat sırf 2-3 derece soğuk çalışcak diye. onun yerine en baba termal macun alıp arctic ile kombolardım.
6 wattan sorun olmaz ya tüm sınırına gelmiş aslında.o 4-5w o kadar fark ediyor ki bir bilsen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
120 tdp , 162 PPT
Aslında fark ettiriyor 5-6 w diyip geçmemek lazım6 wattan sorun olmaz ya tüm sınırına gelmiş aslında.
bütçe sorunu yoksa bence buna bile bakmasın. Asus Rog Ryuo IV modeli var. hem görüntü hemde kalite olarak üst seviye (20k fiyatı saymaz isek tabii ki)Bende vermemama bütçe sorun değilse en iyisi bu.
Ben tabloya bakar veriye bakar öyle alırım arkadaşbütçe sorunu yoksa bence buna bile bakmasın. Asus Rog Ryuo IV modeli var. hem görüntü hemde kalite olarak üst seviye (20k fiyatı saymaz isek tabii ki)![]()
asus rog ryuo IV modelini göremedim. ama incelediğim testlerde piyasadaki çoğu soğutucudan öndeydi. Tryx modeldende iyidi diye hatırlıyom. bide tryx modelini 15k gibi absürd fiyata sattıklarını düşünürsek. az daha koyar asus rog ryuo alırdım. hem marka hem performansBen tabloya bakar veriye bakar öyle alırım arkadaşbu sıvı soğutucudan daha iyisini görmedim şu ana kadar 360mm olarak.
6w 600mhz fark yaratıyorsa şaşırtıcı hocam da inandırıcı değilAslında fark ettiriyor 5-6 w diyip geçmemek lazımtam sınırda olduğu için yine throttle yemiş olabilir ki zaten oyunlarda bu derecelere gelme ihtimali yok.
600mhz fark yaratmıyor6w 600mhz fark yaratıyorsa şaşırtıcı hocam da inandırıcı değil![]()
Asus rog ryuo ııı modelinden iyi ıv modelinden de iyidir muhtemelen.asus rog ryuo IV modelini göremedim. ama incelediğim testlerde piyasadaki çoğu soğutucudan öndeydi. Tryx modeldende iyidi diye hatırlıyom. bide tryx modelini 15k gibi absürd fiyata sattıklarını düşünürsek. az daha koyar asus rog ryuo alırdım. hem marka hem performans
yanlış ss koymuşumaynı testi yaptım 3 dk. soğutucu thermaltake la 240 cpu watt değeri normal mi? curve optimizer -30
Normalden 10 civarı daha az güç çekiyor eğer bunu yapmayı başardıysanız ve hala aynı performansı veriyorsa müthiş değerler.yanlış ss koymuşum
thermaltake in sıvı soğutucularının başarılı olduğunu düşünmeye başladım. 240mm böyleyse 360mm nasıl olur acabaNormalden 10 civarı daha az güç çekiyor eğer bunu yapmayı başardıysanız ve hala aynı performansı veriyorsa müthiş değerler.