Dünyanın İlk 5.Nesil 4k 360hz/2k 520hz/Fhd 680hz Qd-OLED Glossy Monitörü Tanıtıldı!

Tayfunns

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,551
Bune be canavar gibi. @Loky @XPCX
12748.webp

Fulle demiş MSI resmen. 3 modu var. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz bu ne böyle. Windows uyumlu Dikey Rgb piksel düzeni ve quantum black kaplama.

Teknik özellikler:

1500NIT tepe parlaklık HDR.
5.nesil QD-OLED panel.
Trueblack600.
4K 360Hz, 2K 520Hz ve 1080p 680Hz mod
Windows uyumlu dikey RGB piksel düzeni.
Özelleştirilebilir HDR eğrisi.
Siyah derinliğini iyileştiren ve yansıtmayı azaltan quantum Black glossy kaplama.
Yakınlık sensörü.
DP 2.1

Son düzenleme:
Bu kadar bol özellik ve üst düzey teknoloji içeren ürünlerin incelemelerde bir kaç sıkıntısı oluyor ya ayar oluyorum.Kesin bununda bir kaç problemi çıkar.O kadar para veriyorsun insan istiyor ki sıkıntısı olmasın.Yoksa çok etkileyici orası kesin.Ama her yeni üründe kusurlardan arındırılmış olması gerekir.OLED'in ömründen ziyade kendi içinde kronik sorunları var.Bunlarada yoğunlaşılmalı.Örneğin VRR titremesi.

Bune be canavar gibi. @Loky @XPCX
Alıntıyı görüntüle

Fulle demiş MSI resmen. 3 modu var. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz bu ne böyle. Windows uyumlu Dikey Rgb piksel düzeni ve quantum black kaplama.

Teknik özellikler:

1500NIT tepe parlaklık HDR.
5.nesil QD-OLED panel.
Trueblack600.
4K 360Hz, 2K 520Hz ve 1080p 680Hz mod
Windows uyumlu dikey RGB piksel düzeni.
Özelleştirilebilir HDR eğrisi.
Siyah derinliğini iyileştiren ve yansıtmayı azaltan quantum Black glossy kaplama.
Yakınlık sensörü.
DP 2.1
acaba tr de kaça satarlar hocam maxın maxı gibi olmuş resmen

Bu kadar bol özellik ve üst düzey teknoloji içeren ürünlerin incelemelerde bir kaç sıkıntısı oluyor ya ayar oluyorum.Kesin bununda bir kaç problemi çıkar.O kadar para veriyorsun insan istiyor ki sıkıntısı olmasın.Yoksa çok etkileyici orası kesin.Ama her yeni üründe kusurlardan arındırılmış olması gerekir.OLED'in ömründen ziyade kendi içinde kronik sorunları var.Bunlarada yoğunlaşılmalı.Örneğin VRR titremesi.
Maalesef bir elektronik ürün ne kadar komplike ise o kadar sorunu oluyor. Toros arabaya bak sorunsuz kullanırsın çünkü çok ilkel. Ama günümüzde yapılan arabalara milyon para basıyorsun genede torosta çıkmayan 1000 sorun çıkıyor. Oled ekranları 10 yıl garantili çıkarsalar zaten herkes LCD'den kurtulacak :D

Geri