Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x Sıcaklıklar Normal mi

Daha uzun ömürlü de yılda 1 değiştirirsin en kötü ihtimalle. Çok bir fark yapmaz ömür konusunda da ki bana sorarsan o işlemciyle 6 ayda 1 değiştir
Mx 4 alıyom ozmn peki termak macun uygulamasını nasıl yapıyoruz ortaya top gibi bırakayım soğutucu basınca kendisi mi yaysın yoksa ben mi yayayım macunu

Mx 4 alıyom ozmn peki termak macun uygulamasını nasıl yapıyoruz ortaya top gibi bırakayım soğutucu basınca kendisi mi yaysın yoksa ben mi yayayım macunu
Top gibi bırakmak yeterli ama ben hep kendim yayarım mx4 kolay sürülen bir macun, kendin yayarsan daha iyi olur

Hocam ne gerek var Noctua macuna ya
Kendim onu kullanıyorum, öneri sorulunca paylaştım sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kontrol etmişsinizdir ama yine de sormak istedim, sıvı soğutucunun fan yönlerini kontrol ettiniz mi? Egzoz mu yapıyor yoksa intake mi çalışıyor?

Eskisini peçeteyle sil hocam ıslak mendil falan kullanma, yeni macunu da nohut tanesine yakın büyüklükte sık soğutucuyu takarken vidaları çaprazlamasına 1 tur 1 tur sıkarsan o kendisi düzgünce yayar zaten.

Kendim onu kullanıyorum, öneri sorulunca paylaştım sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kontrol etmişsinizdir ama yine de sormak istedim, sıvı soğutucunun fan yönlerini kontrol ettiniz mi? Egzoz mu yapıyor yoksa intake mi çalışıyor?
Kontrol ettim doğru hava akışı

Termal macunu bügün sabah değiştirdim bu kadar kısa sürede böyle kaybolması normal mi

Az sürmüşsün. Kaldırınca o amd ile ilgili küçük yazılar kolay gözükmemesi lazım

Macun olarak neden mx4? Mx4 formülasyon ve pump out konusunda o kadar başarılı değil. Aralık 2025 de mx-7 piyasaya sürüldü Türkiyede de bolca mx-7 satıcısı var

Arcticte mx-7 alınır artık

Az sürmüşsün. Kaldırınca o amd ile ilgili küçük yazılar kolay gözükmemesi lazım

Macun olarak neden mx4? Mx4 formülasyon ve pump out konusunda o kadar başarılı değil. Aralık 2025 de mx-7 piyasaya sürüldü Türkiyede de bolca mx-7 satıcısı var

Arcticte mx-7 alınır artık
mx7 biraz pahalı çok fark olur yaratırmı ona göre iptal edicem

Geri